[off-season retool] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(357)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
公道講龜後期係愈打愈好嘅
不過已經係最後十幾場嘅事
Welcome KaiV
唔講以為牙占帶隊有50% 勝率

兩舊都係屎黎,冇ad 未一鳩樣
CLS 人地榮叔單核帶隊搶分仲癲
點會簽到呀
落到場打就係

佢下季又唔知佢玩咩花臣
兩個都咁廢 都係屎 咁LBJ 搭兩個pick出去換人啦
The Hornets still reportedly have "real" interest in a Russell Westbrook trade as they look to cut money ahead of an important pair of summers the next two years
除非榮叔指名去湖 唔係根本冇可能
跟隨高比步伐
佢好似係咁同廢老示好擺明過得唔開心
換返隻龜俾KD, KD又要發場惡夢
Miami’s PJ Tucker will opt out of his $7.4 million player option for the 2022-23 season and enter free agency, sources tell @TheAthletic @Stadium. Several championship contending teams are expected to compete for Tucker, who was a key part of Milwaukee’s title run in 2021.

PJ Tucker實好搶手
占狗帶埋啲太監躝未
真係想知龜下份約年薪會得番幾多會唔會老底
要翻勇士
梗係榮叔啦 西書呢啲垃圾早死早着
KD依家好尷尬 未去勇士之前人哋已經係冠軍 走咗之後勇士仍然係冠軍 到佢自己帶隊仍然冇冠軍
想要batum
同西書合作啦
AD仲日日掛住打機 有價好trade走佢真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞