[off-season retool] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(357)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
如果騎有呢3 件
拎咗去換超巨啦傻閪
最驚到時Love又揹鑊睇到今季Howard真係心酸
洗撚換超巨咩,果陣rmbj身體質素最癲最撚無解,係技術比起熱火時期粗糙,有呢三個幫佢分擔壓力佢就唔撚打到識飛咩
有breaking麻煩quote一quote
碧鯨請quote番pin左嘅留言
究竟會唔會博到KaiV個trade
唔會 依家最有可能得MJ隊黃蜂Rozier + Haywood 呢個offer 其餘都係發夢 無一隊會要西書 呢個offer Rob唔要就9成留隊 如果trade 到 KaiV/ Beal 送湖區呢兩個是但一件SW
Rozier 好似幾夾占
點都一定好過用龜啦
但講真haywood仲豆腐過ad
你唔會3分空晒air ball 同成日派膠to打亂隊友節奏已經差好遠
Sources: Sixers pursuing P.J. Tucker; Matisse Thybulle and a pick being shopped to create cap space
我湖呢10年就係做緊呢樣野
坦白講green 我覺得唔係貴的話真係好好用
吹個g trent番尼最實際
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞