[off-season retool] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(357)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
人地肯黎先得㗎
Sorry 我用錯terms

不過都真係果句大龜呢種打法真係唔掂
再磨多季都大機會又係playoff都無得打
WELCOME BEAL
KI 西書 BEAL 古狗 KCP FOJ AD 猴
賓周仔 細SHAQ 點輸
其實勇士管理層真係世界級咁超卓
https://lih.kg/iHHHgT
#3 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
湖又比人串
Kai v 即插即用
今日未見到有news講用龜trade superstar
吹到咁,KaiV係咪opt out簽中產, 下年頂薪
如果真既話
龜揀唔執行球員選項
留隊做啦啦隊?
求下BEE做好人幫我地做3方交易啦JORDAN DAYYT
唔差在簽埋奶占個仔
淫瓜sir 即刻屌佢啦,唔好忍
唔夠抽

https://www.nba.com/nets/#

Fc咗真係冇榮
Lbj + 病西+ Kd
下年網要champ 了

Welcome 榮、啞
喺維拉打緊RB
46 pick揀咗個最佳第六人好撚勁喎基本上14年開始湖人其實揀親嘅都有料,失敗例子應該得Antony Brown / Bonga,Svi Wagner 呢啲都仲喺NBA生存到,湖人係冇耐性去等佢成材
咁睇黎真係反曬面 榮叔都100%走硬
榮首選係湖人,不過都係搵邊個下家食龜
DLO 都回家
KaiV放棄nets 份3000萬約,直接sign湖一年迷你中產
再係LA打PT波瘋狂搞社運季尾轉fulltime
季尾、playin、playoff打到識飛,下季轉頂薪長約,踢走wb 0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞