[off-season retool] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(357)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
Come la la diu
證明 未一鳩樣.jpg
還西書大哥一個公道
你老味,簽黎簽去都係Guard
又吹John Wall又剩,有Reaves, 有Nunn都夠曬喇
屌你喇垃圾湖
好守得喎
西岸好需要識守波嘅g
仲有吹過walker
又玩4 Guard 1 Forward陣?我屌你老母
c字頭個隊係咪死都要跟住我地
John wall 9成底薪人士啦
驚閪
仆街仲有nunn???上季撚左我湖手足一年
nunn opt in左啦
nunn 冇跌watt的話 其實用黎搶分幾好...
不過唔知monk點搞... 我估佢9成唔留... 湖應該冇錢續
Monk防守冇進步就算喇,留俾大飛
問題Nunn黎緊呢季都唔知係咪仲打到
一陣又話傷膝坐多年
monk季初定季中個期打正選幾勁
Monk最大問題係防守
但佢又好敢出手同好拼命搶分
唔穩定都死,唔通簽成季為左J佢一個月咩
佢冇人要係有原因
吾蝗身邊總係需要一個JR
有breaking 未?Kai v 呢?唔想再見到大細龜
有都唔會關湖事 9成sign an extension with the nets
Breaking: The Los Angeles Lakers has agreed to trade LeBron James and Russell Westbook to The Brooklyn Nets for Kevin Durant and Kyrie Irving and a future 1st round pick. Source told @TheAthletic and @ShamsCharania.
未必,佢走硬,係睇option in走定free走
通常咁老定都係碌柒 for example PG, Kawhi , Buddy Hield 次次湖迷都買定波衫咁 最後airball
其實冇諗過佢會黎到,純粹討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞