[off-season retool] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(357)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
Welcome beal and goodbye westbroook?
Frankie De Jong to Lakers! Here we go!
牙Fred 一個夠啦
https://twitter.com/shamscharania/status/1538873230534090755?s=21&t=hCwZ1QN1o3zWhWITDTzN6A

網同kaiv 講唔掂數 潛在下家 LAL NYK LAC
KaiV可以 optin demand trade / 兩個都唔 opt-in
月頭 Rob同網個總管開秘密會議係咪傾兩件蛋散?
湖迷要西書定 KaiV ?
梗係榮叔 不過冇可能啦
其實又唔係冇可能嘅,因為兩個總管真係有傾過
kd咪好 又可以夾龜
加埋笨西
Kd 唔想再拍龜
佢嘥氣啦,冇咗勇士嘅體系什麼都不是,拍榮叔咪又係咁
龜換到標一年唔睇AV
占 :一個掛住打機 一個神神化化
其實除非網個總管弱智 唔係真係無乜可能
要湖貼哂27,29就蝕 一係就KaiV 話一係去湖 一係唔打 但我唔覺得Kai V想再同占打波
ki 一早道晒歉...
講左好幾次明白以前rmbj 做leader個時既處境
全勤但廢 唔想再睇佢D to 同無腦打法
依d臭雞點再信佢呀
分開個時又話其實鍾意你多d
一復合又唔開心又話要走
好撚難搞
不過一換一 一定換走westbrook條撚屌
理性睇我覺得大腸會搶榮叔
腸個package 最吸引
龜就9成唔會走架啦
其實換kai v搏唔過,一陣簽完長約又玩野就甩唔到
出勤率高有用咩
上年起碼睇咗1/3比賽 大部分時間都係負作用係場上
佢帶隊波仲衰過前年 無AD LBJ個期
我未見過咁差既super max contract
layup都好似有困難咁
點都係kaiv 啦westbook 負作用,再撘多隻tht
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞