[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(3)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
如果個女仔同你傾計只係為左解悶同攝時間
應唔應該繼續同佢傾計?

各位巴打有咩意見

898 斬欖 / 練下點同女仔傾計
不過佢應該都係hea覆?

你有野輸咩?
絲打介唔介意傾下計幫我研究下病情 我想知自己衰咩去改下20年啦 真係想認認真真要一個去到尾

20年就學人講想一個去到尾
有依個諗法係好事 不過又有幾多個女仔肯同你20開始捱到結婚?

撇開你a0毒撚既角色設定啦
你一日孭撚住 你一日都唔識媾女

當佢唔係女 係普通朋友咁就得

撇開你a0毒撚既角色設定啦
你一日孭撚住 你一日都唔識媾女

當佢唔係女 係普通朋友咁就得

只有攻其不備
由朋友關係開始慢慢埋下種子
先有機會突擊成功

屌 講就講啦 咁隱晦點知咩事點應你姐

平時我趕功課寫啲野好鬼高質 一人頂三人份
但最近頹到一個點 用字錯 grammar 錯
仲要好多野唔記得
係剛剛留係學校 重拾絕望嘅勇氣
燃燒生命先寫番啲似樣嘅野出黎

又係比佢影響?

點解你咁清楚我嘅

放低啦仆街 為女死為女亡咁 有咩意思呀屌

無架 我唔為左人地而做一啲野 會無動力
為左自己的話 我根本無理由行動 我都唔知自己想要咩

增值自己就最簡單

增到好勁又點 為左邊個
無人陪你一齊行 根本無意思 好似係

仲要好多野唔記得

又係比佢影響?

點解你咁清楚我嘅

增值自己就最簡單

增到好勁又點 為左邊個

你咁諗得就輸左啦
人好明顯係為自己而活
你媾女都係為左滿足自己
就算你幾為條女都好 都係想悅女
都係為左滿足自己
你都唔曉由自己出發
咁又點可以去媾到女呢

仲要好多野唔記得

又係比佢影響?

點解你咁清楚我嘅

增值自己就最簡單

增到好勁又點 為左邊個

你咁諗得就輸左啦
人好明顯係為自己而活
你媾女都係為左滿足自己
都係為左滿足自己
你都唔曉由自己出發
咁又點可以去媾到女呢

點解你咁清楚我嘅

增值自己就最簡單

增到好勁又點 為左邊個

你咁諗得就輸左啦
人好明顯係為自己而活
你媾女都係為左滿足自己
都係為左滿足自己
你都唔曉由自己出發
咁又點可以去媾到女呢

留名

仲要好多野唔記得

又係比佢影響?

點解你咁清楚我嘅

增值自己就最簡單

增到好勁又點 為左邊個

你咁諗得就輸左啦
人好明顯係為自己而活
你媾女都係為左滿足自己
都係為左滿足自己
你都唔曉由自己出發
咁又點可以去媾到女呢

正面必勝
人不為己
害人害己

點解你咁清楚我嘅

增值自己就最簡單

增到好勁又點 為左邊個

你咁諗得就輸左啦
人好明顯係為自己而活
你媾女都係為左滿足自己
都係為左滿足自己
你都唔曉由自己出發
咁又點可以去媾到女呢

block柒晒啲美容雞

增值自己就最簡單

增到好勁又點 為左邊個

你咁諗得就輸左啦
人好明顯係為自己而活
你媾女都係為左滿足自己
都係為左滿足自己
你都唔曉由自己出發
咁又點可以去媾到女呢

block柒晒啲美容雞

我trytry 再搵下到底自己想要咩

增值自己就最簡單

增到好勁又點 為左邊個

你咁諗得就輸左啦
人好明顯係為自己而活
你媾女都係為左滿足自己
都係為左滿足自己
你都唔曉由自己出發
咁又點可以去媾到女呢

block柒晒啲美容雞

我trytry 再搵下到底自己想要咩

唔駛特登去搵
會自然滲出黎
Yes
佢唔覆我
我甩難了
Yes
佢唔覆我
我甩難了

咁你好抽身啦
Yes
佢唔覆我
我甩難了

咁你好抽身啦

抽啦
仲等咩
搵食行遠啲啦 死臭雞
我開始抽唔到身 feel到泥足深陷
Yes
佢唔覆我
我甩難了

咁你好抽身啦

抽啦
仲等咩
搵食行遠啲啦 死臭雞

無錯 賤女人
絲打介唔介意傾下計幫我研究下病情 我想知自己衰咩去改下20年啦 真係想認認真真要一個去到尾

有依個諗法係好事 不過又有幾多個女仔肯同你20開始捱到結婚?

A0仔想要一個都好呀
如果個天係公平嘅話
他朝君體也相同

如果

A0仔想要一個都好呀

我都想一個到尾 可惜無

A0仔想要一個都好呀

慢慢來啦 a0更加唔急得 開壞個頭就唔好啦
如果個天係公平嘅話
他朝君體也相同

如果

信我 好公平(親眼見證過)
Yes
佢唔覆我
我甩難了

咁你好抽身啦

抽啦
仲等咩
搵食行遠啲啦 死臭雞

無錯 賤女人

臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞