[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(3)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
仆街想chur啦
冇啦啦佢已讀哂所有野唔覆 唔知係咪仲訓緊
但佢去緊旅行又唔敢chur佢
我又咁岩今個月要幫屋企 勁得閒 冇佢覆我個心好囉囉亂 仆街

你夠膽咪試下chur收左皮記得上黎講番聲

突然冇啦啦咁樣唔理我真係唔知咩事大佬 唉屌你

心如鹿撞心大心細 唔知點好

好似又一夜之間變左第二人咁 又唔敢問佢咩事
好辛苦
仆街啦
你又覆返我做咩呀

話撚左你嫁啦

話我咩

叫撚左你block 又話咩攝時間 放置play
仆街想chur啦

好辛苦

咁不如自己諗下應該點應對啦 咁咪下次唔駛咁辛苦
調返轉Chur個男仔係咪一樣唔work?
仆街想chur啦

好辛苦

我都唔知點先幫到你

你試諗下你比一個無FEEL既人Chur你 你會點
仆街想chur啦

好辛苦

已經第二定唔知第三個女仔係咁樣
但今次呢個係最close 最有機
Snapchat都黃心埋
仆街想chur啦

好辛苦

我都唔知點先幫到你

多謝巴打你肯聽我叫春

唔一定work 你唔知知男仔諗緊乜
仆街想chur啦

好辛苦

已經第二定唔知第三個女仔係咁樣
但今次呢個係最close 最有機
Snapchat都黃心埋

最憎用Snapchat
追緊嘅女仔唔喺香港
成日己讀/灰剔我幾日,先再覆我
好難同佢keep住傾
但佢又唔係hea覆我
我都有忍住唔chur佢
其實我應該點做?

我想問下輸啲咩?時間?精神?
溝女 尼啲叫付出 唔叫輸
何況 你付出唔係必然有回報 你估真係等價交換咩

其實我覺得唔係輸
係怕受傷

自己控制下個 output 咪唔會受咁多傷

有時唔係真係咁易控制到嫁

我都明既 我自己有時都會失控

而家好想自爆

點爆

表白收自己皮

即管試下唔好後悔

其實都知結果

表白唔係俾你用黎自爆ga
被人chur緊 愈chur愈想潛
一直有追post 終於忍唔住上嚟叫下春
我個情況係 個女仔唔係會主動搵人傾計個類
平時搵佢都係hea覆幾隻字 諗住唔去chur人唔搵佢個陣
佢又會主動搵返你

有單獨出過街幾次 出街個陣都有講有笑無dead air
唔似msg咁冷淡 知道沉左船想上返水發覺太遲
依加見佢唔覆就會好sad

係咪一直都係我自己ff緊

出過幾次街最起碼佢唔討厭你先
出街洗費係點?

都係行街食飯睇戲 有時我請下佢 佢又請下我咁
仆街啦
你又覆返我做咩呀

話撚左你嫁啦

話我咩

放置唔好咩?
反正大家都唔在意大家咪幾好
佢又冇比signal
追緊嘅女仔唔喺香港
成日己讀/灰剔我幾日,先再覆我
好難同佢keep住傾
但佢又唔係hea覆我
我都有忍住唔chur佢
其實我應該點做?

唔好擺咁多時間係佢身上/ff

點chur分享下
一直有追post 終於忍唔住上嚟叫下春
我個情況係 個女仔唔係會主動搵人傾計個類
平時搵佢都係hea覆幾隻字 諗住唔去chur人唔搵佢個陣
佢又會主動搵返你

有單獨出過街幾次 出街個陣都有講有笑無dead air
唔似msg咁冷淡 知道沉左船想上返水發覺太遲
依加見佢唔覆就會好sad

係咪一直都係我自己ff緊

出過幾次街最起碼佢唔討厭你先
出街洗費係點?

都係行街食飯睇戲 有時我請下佢 佢又請下我咁

咁佢都算幾好既女仔喎 唔係一尾要你比
仆街啦
你又覆返我做咩呀

話撚左你嫁啦

話我咩

放置唔好咩?
反正大家都唔在意大家咪幾好
佢又冇比signal

你諗你啦 人地一搵你你又係到心思思

點chur分享下

有冇D無痛收人皮既方法

點chur分享下

有冇D無痛收人皮既方法

有 激光割包皮

點chur分享下

平時番工忙都唔係經常覆
一無覆就chur 每個鐘send幾個msg過嚟
另外前幾日真係忙 無時間覆
佢就每日講早晨 又不停每幾個鐘就問我嘢 仲要係無聊嘢
大佬啊我有時間真係想覆嘅我一定會覆
你咁chur法我真係驚咗
就算係老公都唔會咁chur人啦 何況只係傾計朋友
仍然潛水中

點chur分享下

有冇D無痛收人皮既方法

+1
啲frd叫我block咗佢
但又好似好慘

其實我覺得唔係輸
係怕受傷

而家好想自爆

點爆

表白收自己皮

即管試下唔好後悔

其實都知結果

應該點表好
未試過

其實我覺得唔係輸
係怕受傷

而家好想自爆

點爆

表白收自己皮

即管試下唔好後悔

其實都知結果

應該點表好
未試過

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞