[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(3)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike

唔會再中意人依句就多餘既
諗下點樣改變下自己既思想重好啦

今日係佢面前做左件柒事
但詳情佢唔知 希望兜得番

柒成點先

其實都唔係好柒
係有啲情緒唔協調 傻左姐
太光明嘅性格真係唔啱我
到底絕望的魅力 有無人識得欣賞

屌 講就講啦 咁隱晦點知咩事點應你姐

平時我趕功課寫啲野好鬼高質 一人頂三人份
但最近頹到一個點 用字錯 grammar 錯
仲要好多野唔記得
係剛剛留係學校 重拾絕望嘅勇氣
燃燒生命先寫番啲似樣嘅野出黎

又係比佢影響?

點解你咁清楚我嘅
屌你3啦?
如果你有上開連登,希望可以睇到呢個post 我唔想只係係手機上既對話,而係真人上既對話

咁你要問下你自己做緊啲乜
同埋段關係容唔容許你地咁做
今日係佢面前做左件柒事

柒成點先

其實都唔係好柒
太光明嘅性格真係唔啱我

仲要好多野唔記得

又係比佢影響?

點解你咁清楚我嘅

放低啦仆街 為女死為女亡咁 有咩意思呀屌
屌你3啦?

唔忿氣呀

算啦 辛苦既感受我都明 都試過
隔一排你就會如夢初醒
今日係佢面前做左件柒事

柒成點先

其實都唔係好柒
太光明嘅性格真係唔啱我

仲要好多野唔記得

又係比佢影響?

點解你咁清楚我嘅

無架 我唔為左人地而做一啲野 會無動力
為左自己的話 我根本無理由行動 我都唔知自己想要咩

隔一排你就會如夢初醒

唉 真係入黎先敢叫下春 而家連有少少唔開心都唔想比人知

先從 衣著入手
最近覺得V領 純色T 型過有公仔 logo
過幾日去U記買多幾件先
如果個女仔同你傾計只係為左解悶同攝時間
因唔因該月一
應唔應該繼續同佢傾計?

各位巴打有咩意見
應唔應該繼續同佢傾計?

各位巴打有咩意見

你點知佢係搵你攝時間
應唔應該繼續同佢傾計?

各位巴打有咩意見

互攝咪算囉
何必太上心
應唔應該繼續同佢傾計?

各位巴打有咩意見

你點知佢係搵你攝時間

唔好理我點知
我驚講出黎會自爆
咁應該點做
應唔應該繼續同佢傾計?

各位巴打有咩意見

互攝咪算囉
何必太上心

互攝 不如唔好搵佢
應唔應該繼續同佢傾計?

各位巴打有咩意見

互攝咪算囉
何必太上心

互攝 不如唔好搵佢

你唔搵佢,咁你可唔可以忍手佢搵你既時候已讀佢呀?
佢攞你解悶,你都可以攞佢解悶,分分鐘可以食到佢d姊妹

絲打介唔介意傾下計幫我研究下病情 我想知自己衰咩去改下20年啦 真係想認認真真要一個去到尾

我想問下輸啲咩?時間?精神?
溝女 尼啲叫付出 唔叫輸
何況 你付出唔係必然有回報 你估真係等價交換咩
今日係佢面前做左件柒事

柒成點先

其實都唔係好柒
太光明嘅性格真係唔啱我

仲要好多野唔記得

又係比佢影響?

點解你咁清楚我嘅

無架 我唔為左人地而做一啲野 會無動力
為左自己的話 我根本無理由行動 我都唔知自己想要咩

增值自己就最簡單

隔一排你就會如夢初醒

唉 真係入黎先敢叫下春 而家連有少少唔開心都唔想比人知

唔開心好正常 不過冇乜幾多個會同你分享/幫你

撇開你a0毒撚既角色設定啦
你一日孭撚住 你一日都唔識媾女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞