[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(3)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
佢唔係成日on wtsapp 但有時會見到佢like相都唔覆我
覆親都起碼一個鐘後 有時見到都幾灰
但差唔多完又會自己搵話題
斷咗對話又會搵返我講自己野
咁姐係點

PS 有叫過我去搵佢食野 但從來無明確咁約

爻底唔敢約?

話說尼到有無人信塔羅牌

好撚準

係咪可以幫占

我冇研究 但試過好撚準

我識占 平時占自己好準
想搵多啲case 占 練習下
出街係咪一定要送女仔番屋企?試過比女仔話我冇送佢 覺得我唔認真

追緊個陣你都唔送
rip

果陣我諗住第一次出 唔洗送住啦 等曖昧d先 後尾佢同我講番先知...

佢唔係成日on wtsapp 但有時會見到佢like相都唔覆我
咁姐係點

爻底唔敢約?

有俾反應佢啊
有時講完啲關心佢既野 又見到佢like相都唔覆我
心諗自己係咪too much
話說尼到有無人信塔羅牌

好撚準

係咪可以幫占

我冇研究 但試過好撚準

我識占 平時占自己好準

隔住個moon玩唔玩到
唉 flirt得太多
而家兩個互flirt 到無感覺

就好似飛機打得太多都會悶
條女又好似覆番正常同埋都幾快
點解咁難捉摸
最近同一個女仔好好傾
但唔知點解佢呢兩日好唔同
佢覆既頻率慢左 我成日心掛掛 佢一覆我就好快回佢

標準答案:唔好太上心

同我前兩日一樣
真心唔好覆佢咁快 要時快時慢
想問下,如果男女雙方ws左3個幾月,男女主動搵對方佔七三,中間有flirt下,不過多數連傾2日就完topic,永遠係女方藍tick完,再隔幾日又由男方開話題。女方工作係好忙,番工頂多傾幾句,放假就傾多d。
男方見好似無咩突破,決定放棄唔再搵女方。
個幾月後女方主動搵番男方,講自己好消息話比男方知,關於進修方面,好開心成功左,又暗示前排工作太忙,過多個幾星期會無咁忙。又連續又朝到晚傾成個星期。
想問下係想搵番男方做兵?定女方發覺男方無搵咁耐先識珍惜?
男女都30歲,想問下各巴絲點睇

應該冇分年齡

初頭都熱情,但連傾左幾日,又好似回歸原型,off topic左。
似騎牛搵馬咁

無呀,都係普通傾計,問佢係唔係真係忙完依個星期,佢又話可能忙多幾日:0)
問題式回答佢,想keep落去傾,又唔回,咁又完左topic星期5
仲諗住星期6,日多d時間傾,費時搵佢,唔想上心,應該唔會再中佢計
出街係咪一定要送女仔番屋企?試過比女仔話我冇送佢 覺得我唔認真

朋友關係咪唔送
當然太夜既話就算朋友都會送

呀係想問一問
其實上兩次想送佢番去佢都話唔洗 但其實係幾近既
我講左幾次佢都話唔洗
其實係咪有咩暗示 定佢想男朋友/曖昧先送佢?

追緊個陣你都唔送
rip

果陣我諗住第一次出 唔洗送住啦 等曖昧d先 後尾佢同我講番先知...

我兩次都話送都比佢推
話說尼到有無人信塔羅牌

好撚準

係咪可以幫占

我冇研究 但試過好撚準

係好準,佢係based on 你宜家個思緒去改變
幾日前拎到個女仔電話,到依家都仲未搵佢,原因係唔夠膽
我諗住聽朝搵佢㗎啦,但係佢會唔會已經唔記得左我

而家搵啦不如

通常出奇不意 都會有意外收獲

搵左啦!!
依家好驚

話說尼到有無人信塔羅牌

好撚準

係咪可以幫占

我冇研究 但試過好撚準

我識占 平時占自己好準

幫我占
話說尼到有無人信塔羅牌

好撚準

係咪可以幫占

我冇研究 但試過好撚準

我識占 平時占自己好準

幫我占

過隔離帖咁網占?我唔肯定我得唔得

而家搵啦不如

搵左啦!!
依家好驚

topic ender
你咪同佢講 我帶你食老麥
話說尼到有無人信塔羅牌

好撚準

係咪可以幫占

我冇研究 但試過好撚準

我識占 平時占自己好準

幫我占

過隔離帖咁網占?我唔肯定我得唔得

咩帖,一試冇妨
話說尼到有無人信塔羅牌

好撚準

係咪可以幫占

我冇研究 但試過好撚準

我識占 平時占自己好準

幫我占

好似隔離帖咁網占?我唔肯定我得唔得

咩帖,一試冇妨

手殘錯字
我睇下過埋今個星期就占?
尼個星期我好多test
咁姐係點

屌你啲字

咁就啱啦

而家搵啦不如

搵左啦!!
依家好驚

topic ender

唉 覆完佢之後比佢藍剔左
係咪可以收皮?

而家搵啦不如

搵左啦!!
依家好驚

topic ender

唉 覆完佢之後比佢藍剔左
係咪可以收皮?

如果係我會

追緊個陣你都唔送
rip

我兩次都話送都比佢推

比佢拒絕一件事,主動提出送係有風度表現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞