[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(3)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
出街係咪一定要送女仔番屋企?試過比女仔話我冇送佢 覺得我唔認真

朋友關係咪唔送
當然太夜既話就算朋友都會送

呀係想問一問
其實上兩次想送佢番去佢都話唔洗 但其實係幾近既
我講左幾次佢都話唔洗
其實係咪有咩暗示 定佢想男朋友/曖昧先送佢?

咁應該都暗示緊唔駛為佢做多野

姐係完左? 屌你

又或者人地真係唔想麻煩你/唔想好似欠你咁

咁樣安慰自己比較好

傷心完咪算囉 重新出發

Last seen真係要戒 因為已經有藍tick
我都已經戒左成年幾

兩個都熄晒個人舒服好多

其實都岩既 唔洗個心up住up住
但我仲未who fucking care到呢個地步

朋友關係咪唔送

呀係想問一問
我講左幾次佢都話唔洗

姐係完左? 屌你

咁樣安慰自己比較好

傷心完咪算囉 重新出發

但我仲同佢日日密密傾緊

朋友關係咪唔送

呀係想問一問
我講左幾次佢都話唔洗

姐係完左? 屌你

咁樣安慰自己比較好

傷心完咪算囉 重新出發

但我仲同佢日日密密傾緊

慢性毒藥 可能有一日會黎個大逆轉呢

我都已經戒左成年幾

話說尼到有無人信塔羅牌

好撚準

係咪可以幫占

我冇研究 但試過好撚準

我識占 平時占自己好準
想搵多啲case 占 練習下

幫我占

好似隔離帖咁網占?我唔肯定我得唔得

咩帖,一試冇妨

手殘錯字
我睇下過埋今個星期就占?
尼個星期我好多test

好啊,等你啊巴打
btw尼

唉我放置play咗兩日,諗住放落去,你做咩今日又要揾我問我行程,其實你係咪揾我攝時間,我不過是個人都會難堪不想充當他替身
出街係咪一定要送女仔番屋企?試過比女仔話我冇送佢 覺得我唔認真

朋友關係咪唔送

呀係想問一問
我講左幾次佢都話唔洗

姐係完左? 屌你

咁樣安慰自己比較好

完了吧 被blue tickk...

幾耐先

咩幾耐

我都已經戒左成年幾

咁都幾慘 連睇左未都唔知

幾耐先

咩幾耐

對上果句比人藍剔左幾耐

幾耐先

咩幾耐

將軍有啲料到

我都已經戒左成年幾

咁都幾慘 連睇左未都唔知

屯門碼頭

朋友關係咪唔送

呀係想問一問
我講左幾次佢都話唔洗

姐係完左? 屌你

咁樣安慰自己比較好

我連請佢食飯睇戲佢都話唔使 硬係要夾番錢比我
佢話明依樣係男人既風度 但真係唔使

幾耐先

咩幾耐

對上果句比人藍剔左幾耐

半日

半日咁少
比啲耐性
冇on9 36小時都冇問題

幾耐先

咩幾耐

對上果句比人藍剔左幾耐

半日

咁自己好自為之啦 唔好踩咁深

朋友關係咪唔送

呀係想問一問
我講左幾次佢都話唔洗

姐係完左? 屌你

咁樣安慰自己比較好

好明顯佢真係唔想受你啲野 啱想欠你 想分清楚正常如果受落既話
你話 今次我請 下次就等你請嫁啦
人地都會應承

幾耐先

咩幾耐

對上果句比人藍剔左幾耐

半日

半日咁少
比啲耐性
冇on9 36小時都冇問題

半日已經知咩事

朋友關係咪唔送

呀係想問一問
我講左幾次佢都話唔洗

姐係完左? 屌你

咁樣安慰自己比較好

好明顯佢真係唔想受你啲野 啱想欠你 想分清楚正常如果受落既話
你話 今次我請 下次就等你請嫁啦
人地都會應承

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞