[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(3)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
出街係咪一定要送女仔番屋企?試過比女仔話我冇送佢 覺得我唔認真

追緊個陣你都唔送
rip

果陣我諗住第一次出 唔洗送住啦 等曖昧d先 後尾佢同我講番先知...

我兩次都話送都比佢推

比佢拒絕一件事,主動提出送係有風度表現

出街係咪一定要送女仔番屋企?試過比女仔話我冇送佢 覺得我唔認真

追緊個陣你都唔送
rip

果陣我諗住第一次出 唔洗送住啦 等曖昧d先 後尾佢同我講番先知...

我兩次都話送都比佢推

懷疑女同事鐘意自己 可以點試佢好?

同佢多唔多WhatsApp ?
有無約過?

追緊個陣你都唔送
rip

我兩次都話送都比佢推

有無約過?

唔係夜晚我覺得唔洗送
佢唔係成日on wtsapp 但有時會見到佢like相都唔覆我
覆親都起碼一個鐘後 有時見到都幾灰
但差唔多完又會自己搵話題
斷咗對話又會搵返我講自己野
咁姐係點

PS 有叫過我去搵佢食野 但從來無明確咁約

你可以主動做多啲實在既約會

點約啊 我過幾日嚟搵你食野好唔好啊 咁?
唔知做咩呢幾日都失眠
佢唔係成日on wtsapp 但有時會見到佢like相都唔覆我
咁姐係點

你咪話去開佢住個頭有野做/有野買,順便一齊食個lunch囉
唔知做咩呢幾日都失眠

same

追緊個陣你都唔送
rip

我兩次都話送都比佢推

有無約過?

冇whatsapp過 因為都係岩岩識 但傾計好似feel到d野

有flirt過?

追緊個陣你都唔送
rip

我兩次都話送都比佢推

有無約過?

冇whatsapp過 因為都係岩岩識 但傾計好似feel到d野

有flirt過?

似係佢flirt我...但其實唔太肯定
bro 可以tg傾? 驚講太多比佢睇到

朋友關係咪唔送
當然太夜既話就算朋友都會送

呀係想問一問
其實上兩次想送佢番去佢都話唔洗 但其實係幾近既
我講左幾次佢都話唔洗
其實係咪有咩暗示 定佢想男朋友/曖昧先送佢?

咁應該都暗示緊唔駛為佢做多野
幾日前拎到個女仔電話,到依家都仲未搵佢,原因係唔夠膽
我諗住聽朝搵佢㗎啦,但係佢會唔會已經唔記得左我

而家搵啦不如

通常出奇不意 都會有意外收獲

搵左啦!!
依家好驚

topic ender
你咪同佢講 我帶你食老麥

唉 覆完佢之後比佢藍剔左
係咪可以收皮?

放置 play
咁姐係點

你咁開口就死得人啦
唔知做咩呢幾日都失眠

掛住人地

啱撚駛訓嫁你
唔知做咩呢幾日都失眠

掛住人地

唔知做咩呢幾日都失眠

掛住人地

聽住先
唔知做咩呢幾日都失眠

掛住人地

下話睇下今日又點

出到黎冇落咪好囉你想做落湯雞?
定係想玩濕身透視誘男神?

我睇

我睇

我要將佢個軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞