[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(3)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
終於由1追post追到 live

49分

利申:追左個女仔3年厹公mode
勁chur 當左佢係我女友咁關心佢
約過3次食飯睇戲
成日無限FF自己有機
平時唔搵佢 佢唔會搵我
搵佢都係hea覆多 問咩答咩
完全唔會開話題

其實知道佢應該對我1d興趣都冇
但仲繼續中個頭埋去

睇哂咁多位巴絲講既野

我決定放棄 好辛苦 好攰
好想比自己休息下

我睇左第一段內容已經覺得你
係時候要改
愛情唔係話滴水就穿石
你煩足人3年冇block柒你都算唔話得
重要chur chur chur
come on James 醒啦好嗎?

中途我同左第二個一齊
散左又鍾意返佢
斷斷續續咁

我決定收皮 要醒啦

自己知自己咩事
純粹上黎叫下春

49分

約過3次食飯睇戲
成日無限FF自己有機
平時唔搵佢 佢唔會搵我
完全唔會開話題

但仲繼續中個頭埋去

睇哂咁多位巴絲講既野

好想比自己休息下

係時候要改
愛情唔係話滴水就穿石

中途我同左第二個一齊
散左又鍾意返佢
斷斷續續咁

我決定收皮 要醒啦

係囉 收皮啦好嗎 要醒啦真係 3年啦

49分

約過3次食飯睇戲
成日無限FF自己有機
平時唔搵佢 佢唔會搵我
完全唔會開話題

但仲繼續中個頭埋去

睇哂咁多位巴絲講既野

好想比自己休息下

係時候要改
愛情唔係話滴水就穿石

中途我同左第二個一齊
散左又鍾意返佢
斷斷續續咁

我決定收皮 要醒啦

自己知自己咩事
純粹上黎叫下春

知咩事就叫完春好好反省下 改下啦

通常會影自己做緊咩比佢睇(打飛機 痾屎)

做完報下分數

係到鬥高分又有咩用
一出一入
邊到媾到女囉 咪邊個勁囉

話可以handle 到一般女仔
一般女我就夠啦

人黎,拎佢出去打靶
http://www.girlscience.com.tw/datingquiz/
悶悶地俾大家做下quiz
email果度求其作一個就得

做完報下分數

人黎,拎佢出去打靶

依到都係我既人 你玩春袋呀

做完報下分數

係到鬥高分又有咩用
一出一入
邊到媾到女囉 咪邊個勁囉

話可以handle 到一般女仔
一般女我就夠啦

都係果句 分數 參考下就算
85都冇女,點搞 your face your fate:(???
新手入post,唔明點解由好close仲要佢主動約我要我計劃有咩活動好做,突然間就態度冷淡哂
新手入post,唔明點解由好close仲要佢主動約我要我計劃有咩活動好做,突然間就態度冷淡哂

你plan得唔好

你plan得唔好

人地比機會你 但你唔pass lol

你plan得唔好

未出活動架,之前三人行睇戲,佢係揀我想睇既去睇,坐又唔坐中間,留咗佢旁邊個位比我。有次又專登陪我行書局,明明本身係佢住個區可以直接返屋企

你plan得唔好

未出活動架,之前三人行睇戲,佢係揀我想睇既去睇,坐又唔坐中間,留咗佢旁邊個位比我。有次又專登陪我行書局,明明本身係佢住個區可以直接返屋企

人如其名 悶蛋超人?
講下你既reaction
85都冇女,點搞 your face your fate:(???

霧裡看花特別美
最近同一個女仔好好傾
但唔知點解佢呢兩日好唔同
佢覆既頻率慢左 我成日心掛掛 佢一覆我就好快回佢

佢隔幾耐先覆?
最近同一個女仔好好傾

攻防戰黎講你輸左一半

做乜

霧裡看花特別美

你😂
最近同一個女仔好好傾

標準答案:唔好太上心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞