[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(3)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
我返來了

緊係啦
我冇啦啦捉住你傾點耕田呀 你彩我都on9啦

你成功 grab attention 咪有營養囉
有啲女 講野同埋個腦本身就冇營養
你冇得強求

就係愈熟講野先會愈無營養
你睇下啲老夫老妻講野都好無營養

尤其是曖昧野都係好冇營養的

緊係啦

你冇得強求

你要學下點樣多野講啲
我返來了

屌完女?

緊係啦

你冇得強求

你要學下點樣多野講啲

緊係啦

你冇得強求

你要學下點樣多野講啲

睇錯左咁就收皮唔好再講啦
我最憎打完一句野有意思想人回覆既時候
佢就比埋啲濕鳩表情我把撚
我返來了

屌完女?

去左掟鏢
我返來了

屌完女?

去左掟鏢

係喎 今日成績如何
未得閒爬文 番屋企再睇
btw 同佢食緊野 好撚飽飽到仆街

你就好 樓豬同佢曖昧未?

成日都曖昧

好葡萄 咁仲唔一齊?
我依家完全唔知一個澳洲讀書嘅女仔whatsapp我係咪想攝時間定點?成日whataspp完我,我回答佢後,佢就hea覆,令到我無辦法繼續同佢傾落去,另外有時傾傾吓無啦啦走佐去,但又online緊,嗰種感覺令我好難受。

有冇人有相關經驗?點解決好。感謝各巴絲。

佢應該係一個相對比較毒嘅女仔,我相信唔係一隻臭雞,但願如此。

多謝巴打嘅說話,希望遲吓搵個機會問清楚佢究竟想點。

我覺得你旁敲側擊好啦
唔好款去直接問
人地分分鐘唔識答你

真心想問其實唔大機會仲當面表白會唔會柒撚到走都要分開走 唉
我依家完全唔知一個澳洲讀書嘅女仔whatsapp我係咪想攝時間定點?成日whataspp完我,我回答佢後,佢就hea覆,令到我無辦法繼續同佢傾落去,另外有時傾傾吓無啦啦走佐去,但又online緊,嗰種感覺令我好難受。

佢應該係一個相對比較毒嘅女仔,我相信唔係一隻臭雞,但願如此。

我覺得你旁敲側擊好啦
唔好款去直接問
人地分分鐘唔識答你

分開走有乜問題 你地又唔係住埋一齊
我返來了

屌完女?

去左掟鏢

係喎 今日成績如何

你講掟鏢成績定係...

我覺得你旁敲側擊好啦
唔好款去直接問
人地分分鐘唔識答你

分開走有乜問題 你地又唔係住埋一齊

問題係,你唔博,你一世都冇機會進一步

我覺得你旁敲側擊好啦
唔好款去直接問
人地分分鐘唔識答你

成日都好似聞到佢陣香水+煙油味 救命
我係果啲對氣味 聽覺極度敏感
(佢食電子煙 好似無尼古丁含量?

食煙不了

食煙不了

食煙?不了

食煙不了

食煙?不了

但果陣味幾香 係咪情人眼裏出西施?
佢唔再搵我
以前就秒回/唔會藍tick我
到左而家冇左佢之後先發覺佢好重要
而家佢藍tick我/就算snapchat佢都係睇左唔覆
好掛念佢以前會無啦啦打黎話想傾電話
淡左已經差不多1個月
有咩補救方法?
利伸 絲

霧裏看花沒有發生任何事
未得閒爬文 番屋企再睇
btw 同佢食緊野 好撚飽飽到仆街

你就好 樓豬同佢曖昧未?

成日都曖昧

好葡萄 咁仲唔一齊?

想再了解同認識多啲

我覺得你旁敲側擊好啦
唔好款去直接問
人地分分鐘唔識答你

唔出奇 到時會尷尬到想死
我返來了

屌完女?

去左掟鏢

係喎 今日成績如何

你講掟鏢成績定係...

why not both
佢唔再搵我
以前就秒回/唔會藍tick我
到左而家冇左佢之後先發覺佢好重要
而家佢藍tick我/就算snapchat佢都係睇左唔覆
好掛念佢以前會無啦啦打黎話想傾電話
淡左已經差不多1個月
有咩補救方法?
利伸 絲

成個月人地可能已經放低晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞