[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(3)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
話咁快去到3 都幾意外
btw 可以繼續提醒下人唔好做柒事都係好事黎

繼上回:https://lihkg.com/thread/297296/page/40?ref=android

原post勸世文:

勸喻各位溝緊女既巴打或者有冇女既你地都好 千奇唔好chur一個你鐘意既女仔
我知道係依個競爭咁激烈同埋咁多狗公既香港 你想搶先一步同佢更加close係人之常情 但唔好急進 係你既始終都係你 佢鐘意既遲早都係你

仲有d巴打會覺得自己用好多時間關心個女仔 不斷搵個女仔傾計 唔係講緊有來有回既傾計 係你自己單方面sd比人 個女仔見到咁多信息會好煩嫁 仲有佢e家仲未係你女朋友 你就唔好管住曬佢既生活 比多d私人空間人 等佢回你 你先再覆佢

曖昧緊既巴打 唔好以為又送禮物又接佢翻工放工係好warm 你又錯曬 如果你地係拍左拖 冇問題 問題係你地自己成隻狗公咁 曖昧緊既你地 得閒傾下電話 約出街 就可以進展得好快 切忌太過進取

其實講咁多都係唔想各位巴打犯我同一樣既錯 一個你好鐘意既女仔就因為你太急太chur冇左 係件幾咁不智既事
留名
咁快就入黎留低腳毛
我能送你回家嗎
可能外面要下雨啦
而家d女仔講野真係好悶
而家d女仔講野真係好悶

有唔悶過咩

講完就改啦

摺完好改啦
我能送你回家嗎
可能外面要下雨啦

你係我邊個
而家d女仔講野真係好悶

係咁嫁啦 唔係個個講野都有營養
有啲真係長期都腦缺氧咁
留名

講完就改啦

講唔講都冇乜意思
你不如自己改過
對下一個好啲
而家d女仔講野真係好悶

有啲真係長期都腦缺氧咁

個個都話題終結者 大佬R下水吹姐
而家d女仔講野真係好悶

有啲真係長期都腦缺氧咁

換個角度 可能人地唔想吹/唔想同你吹
而家d女仔講野真係好悶

有啲真係長期都腦缺氧咁

女:係你吸引唔到我講野啫
而家d女仔講野真係好悶

有啲真係長期都腦缺氧咁

sometimes sbt
而家d女仔講野真係好悶

有啲真係長期都腦缺氧咁

佢地撩我先 我一時時會認真傾 但佢地講野真係悶到唔想覆
Lm
估唔到開到三個
估唔到開到三個

我都估唔到 依個話題都幾實用同幾hit
而家d女仔講野真係好悶

有啲真係長期都腦缺氧咁

佢地撩我先 我一時時會認真傾 但佢地講野真係悶到唔想覆

可能撩完發覺唔啱都冇計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞