[巴塞老人院兼垃圾回收站] 巴塞隆拿球迷討論區 (437)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
講得無錯喎 見佢必然正選 大戰派膠就眼火爆
巴塞呢幾年 呀豬呀狗都開天價人工出去
Napoli demand €35m for Kalidou Koulibaly. However, their manager really likes Miralem Pjanic. Barça want to include him in a possible swap deal for the centre back, and negotiations are set to start next week. Both players have the same agent.[SPORT]

快手
高買低賣先係垃圾疤做deal原則
🚨🚨🚨 Frenkie De Jong has turned down all offers from Man.Utd and wishes to stay in Barcelona. [TV3]
好球
就算真係走都去鏝城踢歐聯啦下話
冇錯,寧願佢去鏝攞盃落鳩巴面
Leeds United want at least €55M for Raphinha.
@RogerTorello [🎖️]

講真呢個價寧願買Gnabry
仲要平15m當係補喺人工度
有錢再講
梗係啦 起碼証明左自己係拜都踢得掂
一換一咁抵!?
應該要貼人工
Victor Barbera 屌你老母中鋒了拿狗

青年隊直升上黎算

唔好再提賣Dj換利雲
拿狗搞得掂條數同埋轉會窗我就喺彌敦道一邊裸跑一邊大嗌我愛拿爸爸
比多個utt 2換1又點話
Napoli expect around €65-70m for Kalidou Koulibaly, who does not want to renew.

— @mundodeportivo

都唔知邊個真
笑話65m 雞胸咁多年
一年約
作新聞都作真啲啦
已經迫不及待等下季屌打蝗狗
撚夠打咩傻西

下季分分鐘仲廢
貼埋689買一送三又點話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞