[巴塞老人院兼垃圾回收站] 巴塞隆拿球迷討論區 (437)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
Before Noussair Mazraoui signed for Bayern, Barcelona was in advanced stages with Mazraoui, and the deal was 100% done, but the abrupt halt to negotiations for no apparent reason ruined Mazraoui's hopes. (@AgentoSecretoV2)

而家吹到係沙維叫拿狗唔好簽Mazraoui因為想簽azp
睇呢個PO真係好壓抑
日日怨婦mode又話要唔再做fans
都係等轉會窗就完先番嚟睇咩料
其實kessie同天神係done deal左未
搵個油王daddy買咗巴算啦,比啲加豬搞死
傾好咗 註到冊就一定嚟
而家前提係註到
吹緊明基沙+pubg +nico 換neves
Fdj neves 樣衰 黎生 gavi 影
下年中場會唔會太勁
Fdj 68 neves 樣衰 黎生 gavi
下年中場會唔會太勁
啲news差到唔想睇
Fdj 68 neves 樣衰 黎生 gavi 影 pjanic
下年中場會唔會太勁

人都reg唔到簽條撚
拿狗一日搵唔到錢就一日都唔使旨意reg到人

一隊波可以一個轉會窗放走一個主力加兩個潛力股真係繼續死攬影帝啦
巴塞消息日日笑話
拿狗就絕對要打靶 周巴老母一齊死
咁前題本土化可以用b隊青訓 佢又賣唐仔
人地古話唔想去卡數就平賣話冇錢
借電話又即時收唔返40m
清唔到人 就拎忠心嘅人去賣
賣唔到人又買隻美羊同廢托

唔好同我講呢d野關巴老母事
全部拿狗搞
美斯果單未同佢計
又開始屈 拿狗又放消息
唔好搞 nico 哥帥都想要 點解要比佢
有冇人知隻比真歷解約幾錢 仲同佢咁磨落去唔係路
日日屌堆一樣既野
入巴po好似時光倒流咁
Time loop
鬼叫個主席日日做埋晒一模一樣嘅嘢放風之後又咩都唔做
每次都話finalised CVC/BLM/Studios跟住又冇咗回事,過一排就話要賣Gavi/Fdj/NicoSalary Cap就永遠-€144m
有無人有睇上場對a-league all star 有個新人44號米連達勁sharp 過人轉身似栢迪
有好消息未
丹走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞