[巴塞老人院兼垃圾回收站] 巴塞隆拿球迷討論區 (437)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
同國光榮
暫時唔會 有約起身
講陣容巴唔差得過蝗
但踢起大戰真係差好撚遠
沙狗一講要賣fdj 就場場第一個換走fdj試陣
我就睇佢點樣含淚將都A4賣走埋
我哋永遠係對面隊上身跟住全部冇態
Jordi are you ok?
屌 原本vini係巴塞的 依家越諗就越嬲
果然打鳩皇馬都係要等巴塞自己嚟 其他都係幫賤種含撚
佢邊有主動講要賣同埋其實冇場場第一個換
要屌既應該屌仲要68同想要alonso
但點都未到日日帶頭沙狗沙狗咁叫 未黎之前講緊頭4都冇
拿狗呢d連美斯都撚就話日日屌 沙維真係仲值得比機會
佢都係今年夾埋賓周先開始有d進步
前幾年仲廢撚過丹賓周都唔撚想同佢踢波
你搵丹去夾賓周一樣有效果
睇吓過去三四個月有幾多次一到60分鐘就換佢走換第二個入嚟

如果唔係Pedri 傷咗應該踢得仲少

應該咁寫會易明啲拿狗一話要賣人沙狗就開始60分鐘換走fdj試陣
講真似係我哋過去三四年班教練冇一個識教波好多都係靠打天才波同美隊carry係叫沙狗嚟咗先叫好少少

如果當年fdj去鏝應該已經變咗世界頭五中場
只可以講近幾年既巴塞唔易教
冇錢 一堆垃圾 老野老化極快
鏝城本身隊波已經成唒型 邊個唔掂隨時再拎錢買
你睇下後防dum左幾多錢先抽岩隻dias
你話哥帥如果呢2年黎巴塞 一樣變地底泥
一樣都係要用影帝小明 因為冇其他更好選擇
你年年比幾億沙維 佢一樣比到變化你睇
所以一日未清得唒之前筆數 你搵邊個教都係綁手綁腳
以前嗰幾個教練功力唔夠,好多有潛力嘅嚟到之後講真都冇乜進步哥帥嚟到都至少可以調教下,最緊要個哥狗唔會死留老人家

講真早兩年現在應該開始搞重建搵四大長老替代品不過嗰陣時升上嚟同埋簽果一班真係得A4+Pedri+Fati叫踢得起年糕筆錢如果攞去買後防都應該可以博一鋪潛力股
巴嚟一樣㩒住賤種嚟射 結果都係出局
訓咗無睇
射波 24 :4
守到又把握到

btw恭喜ching贏錢,如果有買
一早想佢走
前場冇態?

射撚到佢戇尻尻
校咗鐘3點起身,佢老母閪等咗10分鐘都未開波就瞓返,啱先睇賽果又係咁
救晒cls 今季贏晒英超big 3 場場都差唔多逆境波
Mentality真係好撚勁 歐聯之王唔係講笑
當年3連霸既班底到今時今日都仲work
再睇下我地班人含撚都未夠班
唔係25 主其他左喇
點解人地d老野同我地d老野差咁遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞