[巴塞老人院兼垃圾回收站] 巴塞隆拿球迷討論區 (437)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
已經講緊要賣Fdj+Gavi+Nico
🚨 Dembélé’s agent: “Ousmane’s future remains open. We are and have always been very respectful to all clubs and this will continue to be the case while the process is ongoing”.

“When it is the right time to make a decision, Ousmane will consider the best option for his future”.
Yerry Mina
賣到算咁 比古電話好太多

佢唔識射波
美隊有眼光過所有球探
岩了 賣曬佢
買返堆30樓上比天價人工再比沙維即插即用
之後傷曬搵b隊頂上
下季保前4後 又賣曬堆小朋友
又清唔到老野 無限輪迴
The CVC deal has not yet been made because Laporta is reluctant. [rac1]

唔簽就要諗辦法賣人賣到至少有兩億收入Goodbye Fdj+Gavi+Nico+Dest+Ter Stegan
賣撚哂降班都似
一份注資都傾唔到一樣嘢都賣唔撚到

跟住準備賣晒班主力續689

唔撚真係覺得拿狗有辦法一個月內整到3億注資啊?點睇都係星散
• From the sports and the economic sector they consider it key to close the agreement with CVC immediately to generate the required financial fair play.

Via: @Marta_Ramon [rac1]

拿狗除咗賣人有咩高見
拜仁買到文尼應該會放利雲
冇錢簽條撚
有錢嘅話不如簽文尼算啦
同利雲一樣價錢
重要後生啲
利雲似純射手
文尼多用途啲
美隊做左巴塞遮醜布幾多年🥲
幫班撚屌抆左幾多屎
https://youtu.be/bKRh4NPRWGw
睇返俾利反勝第一球就係由艾巴開始柒,巴斯基斯mark 唔到,碧基又mark 唔到

最慘嘅係拿狗到而家都仲用緊呢個戇鳩鐵三角
多得佢2018WC入咗幾球波
屌 因為佢 18-19冇左個不敗拎冠
賣得出當賺
望下utt 比真歷 懶叻 丹麥
其實明架啦
唔駛每日都提一次
UTT Lenglet買返嚟果時係幾好 愈踢愈差
煩撚到追po要skip晒佢
唔明點解賣後生都可以蝕
炒燶咗潛力股
鬼叫隻拿狗每過幾日都有新新聞今日就話佢唔肯簽CVC所以一直都冇簽到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞