[巴塞老人院兼垃圾回收站] 巴塞隆拿球迷討論區 (437)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
bartomeu真係傻撚左
高價買一大堆垃圾
trincao braith neto gomes
其他既就唔值身價
賣得出真係好過擺
但巴狗揀人眼光真係太差
近年買返黎幻幻
得pedri踢得起
利記都唔會咁
jota diaz 眼光好到
印象中利背後個數據分析團隊好勁
唔係17/18咩
[ @BILD ] | Bayern Munich are asking €40M for Serge Gnabry

如果真係有錢不如簽呢件好似仲要平過Raph
所以覺得40m簽利雲真係多咗
佢好野黎架 如果佢40M真係即deal
人工貴 拜仁開17m都reject
重要好多人爭 點都未輪到巴塞
不過佢着spotify the weeknd件波衫應該會好正
丹而家都22m最緊要丹走咗之後可以用絕對主力呢樣嘢去引誘佢
期待波衫印呢位歌手
見到gnabry 文尼都係賣40m就覺得用55m買廢托好撚on9
傳緊mu 88m買fdj

如果佢留到隊我即刻印波衫
[ @orioldomenech 🥇] | There is already an agreement between Barcelona and Man United regarding Frenkie de Jong, but Erik ten Hag has called FdJ to try and convince him and the player said NO. He wants to play in the UCL.

支持fdj攬炒
咩料 仲要俾人壓到6千萬
Goodbye and thank FJD
Fdj 俾人逼走真係脫巴了
Fdj脫巴即剪會員卡
屌你老母拿狗死全家
[ @gerardromero🥇] | If Barça had activated CVC this week, deals wouldve been done. Laporta doubted the deal when he was about to accept it a few days ago.

原來又係拿狗一個人臨時反口
印fdj啦 再唔印冇得印
哥狗: 我有隻荀野益你
正常點會過呀
有人唔做走去做狗
重要跟球玉踢霸氣盃
撐住呀FDJ

集氣屌死拿狗老母
Laporta has canceled the CVC agreement. Barça's transfer window will now be complicated.

Barcelona WERE set to receive €270 million revenue boost through new CVC deal.

(@gerardromero)

CVCGoldman Sachs Tebas講咗唔會批 BLM/Studio又賣唔到出去

睇咗10幾年波係冇見過一隊波咁樣一季俾人拆到條骨都冇埋主力同潛力股一鋪清晒仲要高薪養班老嘢同冗員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞