[巴塞老人院兼垃圾回收站] 巴塞隆拿球迷討論區 (437)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
Lionel Messi and his entourage are fed up with Joan Laporta's allusions about the Argentine football player. Messi's father, Jorge, has personally called the president, in a cordial tone, to ask him to stop talking about the player. [cadena ser]

拿狗可以同隊史第一人反面反到咁樣真係
UTT咁撚正都冇人要
有可能係我地廢所以顯得對方好波
個個都咁「忠心」話要留
不停消費美隊
班高薪垃圾無人要,焗住賣年青主力嚟填數
賣埋球場都未必搞得掂
自己隊嚟 b隊跟操
話過幾日官宣
重建球場好似要1.6b
之前借落Goldman Sachs 180m 4%息 2023要還
自己一個扭幾個 最尾甩腳比咗個波fati入咗
拿狗自己賣身籌錢啦
[ @ojogo ] | Sporting Lisbon is currently analyzing the feasibility of a permanent transfer of Francisco Trincão. There is talk of a fee of around €15M

又蝕
蝕點都好過賣唔出呀。。。
當初點解會30幾m買佢係咪傻撚咗
呢D所謂潛力幻幻投資失敗蝕少少正常既
踢唔起賣得出咪算係咁 收番黎都唔岩用
Pjanic 真係快撚d走

見到佢就諗起大雄,想嘔
近五六年好似冇一單轉會係賺到錢
保連奴
原本得Loan deal 仲要貼人工
賣得出已經好好 多咗位簽人
據報€6m
Malcom
係得巴咁戇鳩出高人工
又唔駛踢
梗係忠心
拿狗一定會賣最值錢嘅fdj,再搞唔掂佢pedri都會賣
因為其他球員根本唔會有人接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞