[巴塞老人院兼垃圾回收站] 巴塞隆拿球迷討論區 (437)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
拿狗學大雄咁樣趕人走咪得囉
The NO from Frenkie De Jong to joining Manchester United was PRIOR to Barcelona and Manchester United agreeing a transfer fee.

(@Muppetiers)

依家同意咗轉會費仲唔落力趕佢走
慘到要賣哂d後生仔出糧俾老野同文員真係汁左佢解脫算啦
拿狗 死得其所
最撚好笑係賣人其中一個原因係要續689689有啲自知之明死咗去算啦
班戇鳩管理層黎黎去去都係嗰幾招
又係出錢搵啲報紙,網媒
唱衰自己班當家球星逼走佢
jota真係未必估到
diaz有睇過美洲杯都知屈機,唔知點解冇人搶
fdj日日比拿狗撚,不如自己揾下家仲好啦
唔係到時真係比人迫去mu
諗返起Arthur賣埋fdj仲有邊個真愛敢黎
去鈀陪美隊算啦 等歐聯分組之後同一組之後一人一個hat trick
Pedri+影帝+Pjanic對Veratti+ De Jong+Paredes

諗到都覺得Pedri好慘
以當時個價賣Arthur 唔緊要,真係能力有限
但玩財技換個老一截嘅比真歷返嚟真係戇鳩
真係賣FDJ 去獌的話,全球巴迷一齊燒波衫啦
講真拿狗黎到都淨係識賣人填數 咁我做都得啦 屌你老母
但當時唔係為做數嘅話,兩個都唔會標到咁高價
歐洲班所謂本地球迷話冇問題㗎
俾拿狗放風唱左佢成季,始終有好多盲迷
就好似當年都有部份巴迷話美斯阻住巴塞咁
睇下美斯走左巴塞咪戇鳩鳩咁

Btw, 都有啲正常嘅球迷嘅
風頭火勢點解主席唔簽??
拿狗一個人覺得條deal有問題所以唔簽不過sporting同economics兩邊都覺得應該要簽

拿狗繼續自把自為啦
前幾年馬琴比巴賣咗去大西北
賣佢但續咗utt條撚樣,大蝕
Diaz幾間都搶喎
熱狗戇鳩為咗慳10m唔買
猁靠熱狗知道咗波圖叫價幾多之後買
巴喺猁簽完人先話要買
好撚掛住佢有佢同#4 根本5年唔愁
仲係俄狗到 唔知幾時返到5大
老破都唔好走 加泰豬將失去所有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞