[巴塞老人院兼垃圾回收站] 巴塞隆拿球迷討論區 (437)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
真心唔明點解講到賣左佢,隊波先唔會老破咁
但隊波又可以不停傳買新球員
同埋如果真係差80m先夠
隊波起碼有五六件垃圾係度,半賣半送10m都夠籌旗啦
佢頂多lenglet級數吹大左
d垃圾賣唔出係因為冇人想要 唔係唔賣
成班高薪垃圾邊個同你接
睇新聞就話預計負債€1.35b
CVC €900m (無咗30%電視權 分35年還)
50%子公司 €100m x 2間
Trincao €15m+5m
Jutgla €6m
簽晒賣晒都仲差209m

乜都唔做等西甲降低佢個FFP門檻
唔救就賣走晒啲人 得返皇馬自己踢
西甲更加無人睇
佢一定廢過G24
有時間日日喺度放風話要趕走fdj一個廢人又趕唔到仲要續約如果係咁樣仲使鬼要個管理層?只賣主力邊個唔撚識
以前都可以j下拉馬西亞

家陣世一青訓己經係曼城
作為球迷都對呢間垃圾球會心灰意冷 近何況係球員
疫情都唔降低FFP
西甲主席真係蝗迷?
bartomeu 真係垃撚圾
劇本:利一直領先,最後唔知點解被蝗反Cup
Fdj一走我第一個反巴
西甲主席唔一定係蝗迷
但西班牙政府就一定係佢地啲人
想佢走好耐

擔心下佢會唔會踢兩場就斷腳好過啦
又話丹踢PSG
丹走又要買翼
賣埋FDJ Gavi 之後到底隊波可以有幾廢
Marcos Alonso has an agreement ready on personal terms with Barcelona since one month. He wants to go back to La Liga, still same plan. 🇪🇸 #FCB

Alonso deal depends on Chelsea as Barça have no intention to pay a big fee for him, out of contract in June 2023.
佢咸到唔敢覆
我覺得近排賤種個狀態咁好,應該贏撚硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞