我咁肯定,collar幾年內一定玩完/名存實亡(錯左歡迎binc )

421 回覆
1169 Like 165 Dislike
黃種人呀嘛
有邊個選透節目唔係咁搵錢?
選秀節目黎講,佢地啲實力又差得太離譜
佢嗰隻係農夫 農民黃喎
娛樂工業就係揾錢架啦, 張敬軒開演唱會係免費?
MC唔賣廣告, 淨唱歌?
有邊個行業唔係要揾錢?
側面反映花姐有幾勁
我有反對佢地搵錢咩
講返viu志在搵拍廣告既人
真正有唱有跳能力既人foul左
講返viu行呢個模式唔會大投資落班女到
睇無練歌無練舞衫柒就知
夠鐘換人
栽培成本都慳埋
陳奕迅啲戲同四大天王有得比
係拍得太少
啲廣告全部都勁高質, 怕乜撚野接
https://youtu.be/-Krg5UejBV8

睇下人地d 女團 咁多人 唔係個個好靚 但起碼順眼 睇得舒服

呢隊collar 睇親都一啖砂糖 一啖屎

仲多廣告,奶粉、靈芝、燕窩、鈣片、去皺產品、驅風油、染髮劑
神經俠侶勁好睇

Foul 我sica 仲未計入唔入團一回事,想睇佢決賽表演
方方,子涓無人氣,洗橫手咁foul,又勁肉酸
問題係你根本唔了解娛樂圈偶像文化點運作
咁你又憑咩好似專家咁斷定Collar嘅前途呢?
你真係好撚弱智
你早幾個留言咪話你因為唔追星所以唔識囉
而家又話自己唔係唔理解
唔好咁撚自相矛盾啦
雖然老左D
但點解要嫁你....
同意佢地根本係廣告從業員,明明未紅,估計應該賤價接廣告,好多人眼紅
同意成隊樣樣執d搞到九唔塔八。winka唱歌嘅,gao 跳locking, day marf 跳唱,360教跳舞,canvy得個樣,仲有個唔知有咩專長,根本夾埋一齊就影響個別人嘅發展。

但係好心你班友,佢地出道得半年,中間一半勁疫情,根本無乜機會儲經驗,駛唔駛反到咁
等睇越反越紅
唔係反啊,討論下咋佢地紅唔紅我都無所謂最多俾人網上bin下c
收埋兩年360唔等得
I don’t think so
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞