我咁肯定,collar幾年內一定玩完/名存實亡(錯左歡迎binc )

421 回覆
1169 Like 165 Dislike
樓豬阿爸再復發算
我都想入黎講呢樣野

青春活力既野sell唔到一世
2,3年之後其實一定預左會開始有單飛 有人行演藝
之後隊人慢慢各自做自己野 個團名存實亡

真係爭在點樣完結個女團
係好好睇睇解散 定係 super girls
我肯定collar會大紅大紫,因為連登仔日日踩
係咪全部00後
無人睇過 魂魄唔齊 神經俠侶呢d戲
Mirror 都已經係咁行啦
成團前個經理人都話最終目標
係每個人都可以單飛
香港女子組合你見之前個D都玩得唔得5,6年都盡.
TWINS 咪又係一開始比人插,佢地依家咪揸幾層樓係手.
做歌手唔係賺錢,為夢想.係香港邊度會實現到.
好多都係貼錢出來出歌出碟,要夠慘先可能係歌手?
你有你踩 佢有佢踩紅 冇衝突
有得sex 先好感情咋玩厭就反轉豬肚架啦
依個都係一個問題 可能每人風格都唔同?
Super girls ,hotcha,cookies 之前既歷史印證有八成都爛尾
但twins中後期都唔係靠組合岀名,佢哋靠演戲,上大陸節目先有幾層樓
其實就係以前的女團都係sell青春,但都唔work, 除左twins; 所以viu先唔純粹sell後生女囉,其實如果佢要sell青春,佢可以選埋alice同yoyo,但佢選擇唔咁做…

最後work唔work就無人知,但佢絕對唔係求其咁選人…
咁攞左影帝未
咁多數都係有感情先sex 既,有先後次序反而先sex 好似ons sp 咁,可能無咁大機會變有感情
咁collar係sell咩 完全睇唔到佢個定位係咩
下星期播真人sho w
睇下連登會唔會推列完場
sell成軍138日努力接廣告
浪費人生時間去打/睇咁大篇嘢講呢啲野
尼度d人都幾得閒
佢唔撚得嘅自然會慢慢被淘汰都唔洗講啦..
純粹覺得好無謂哈哈我都浪費咗人生30秒打呢段嘢
笑死慘得過你自以為清高,但咪又係要留言同埋睇篇嘢。
我哋真係幾浪費時間,但你唔同啊,因為廢人冇浪費時間可言
其實紅都係因為廣告商以為佢哋過多排會好似mirror咁咁多人追,不如大家分享吓身邊有冇男仔真係追緊collar
Mirror,mc kayan9896都有,但collar就冇,講下邊個靚女就有
黐線睇你打字都知你理解能力有幾差 繼續嘥時間喺度啦拜拜~
又冇左10秒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞