我咁肯定,collar幾年內一定玩完/名存實亡(錯左歡迎binc )

421 回覆
1169 Like 165 Dislike
冇人話佢哋唔係真喎唔使咁激動
只係你問我點解我覺得佢哋係假咋嘛咁我咪用我嘅諗法答你囉
其實又無講錯
mirror/ collar 背後係中聯通
中聯通 是中共國務院既公司

mirror/ collar 蝕錢 > 中聯通蝕錢 > 中共國務院蝕錢
你咁cap法
係人都樣衰啦
無三不成幾,幾年內會唔會太睇得起佢地
比d信心自己,1or2年
重點係佢地又唔係男人會追捧個type
二嚟target女人,會追星個堆一早追緊mirror 啦,洗鬼追你咩

簡單啲嚟講,男又唔得女又唔得,小朋友都唔得,小朋友最睇樣,見到靚女姐姐就開心追住玩
有幾唔正常啊大佬
你話一見到鏡頭就攬頭攬頸嗰啲就話唔正常同假姐 比人私人影到都有造假?
1.冇人話唔反省喎佢又冇得改cm,我點話俾你聽我有反省過呢

2.唔係mirror想搞,喺ViuTV想佢哋搞好,ok?

3.屌,由頭到尾我唔知你講嘅你哋係邊個你哋我又無追,又無話想collar搞好,咁樣打蹈草人好咩

Anyway希望你唔好再長篇大論,精簡一啲,多餘無謂嘅挑釁說話就講少啲
係年紀差距有問題
1or2年我驚到時撐得過,真係bin到應一應
紅足幾年已經好夠啦
個個紅一世咩
夠哂搵食啦
又要擔心埋人地遲啲無工開呀?
但一直有人反就證明人氣仲係到 好事黎
動森團都得啦 1-2年有乜難度
男人多數追既係唔會拍拖結婚既聖處女,所以基本上一拍拖結婚就玩撚完

睇下社會大多數係咩人啦咁就要,好似我覺得day真係好腫,可能你地大部分覺得好正,咁我咪收皮
係真係樣衰

有冇人同我一樣覺得collar個day好樣衰
https://lih.kg/2992168
好既,我諗佢地真係無乜野,我怪錯依段關係
話說點解咁肯定係佢地黎?
會唔會係做完活動一齊走?我問下咋
笑撚死 真嘢咪拎出嚟講
可能同yoyo一齊做whitetale
其實你明唔明咩意思,冇人話佢哋搵唔到食定冇人氣之類,我係想分析佢哋會解散嘅現象同埋勸導一啲瘋狂fans唔好太過理想化人哋關係,搞到到時自己受傷
咩係動森團,動物森友會?咩意思
對collar印象只有KFC
幾紅既團體都會解散架啦
香港搞成咁
啲人都未個個自殺啦
Fans 咁就受傷咩
你真係大聖人
活在當下啦
又要計算埋佢紅得幾耐先支持咩
第一段都啱既

我係大聖爺

佢露牙真心唔掂
Fan cam都影到好豬
你個post 可能幾年後collar 拎出黎bin 你c
唔係喎 都係呢個cap圖但隔離360好樣過佢好多
多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞