我咁肯定,collar幾年內一定玩完/名存實亡(錯左歡迎binc )

421 回覆
1169 Like 165 Dislike
不過你先係自以為清高嗰個 我嘅人生係唔會對呢啲嘢有興趣 亦都唔覺得需要嘥時間
真係好多廣告
訓練時間真係睇唔到有幾多,fans數又唔係見好多
不過連登大把人支持
我已經由睇好變到睇都無睇
你入嚟講廢話 懶係眾人皆醉我獨醒咁款咪嘥緊時間囉 啊唔記得你廢柴人生無嘥時間依樣野秒秒鐘都嘥時間
太急想team 成形,拔苗助長
唔係呀睇你以前啲post成日要上嚟拎認同感去built up自信 你係咪無乜生活可言
完全冇討論空間開口埋口淨係識講廢柴人生😹
睇到你點樣定義人哋嘅人生就知你嘅人嘅厚度同埋質素有幾高唔
不過我而家屙緊屎所以得閒 但係我差唔多去完你有咩講要快啲
由參加比賽到出道大半年時間,跟本無做咩專業陪訓,唱歌就唱K咁,我都唔識講

不過viu諗住賺快錢就一定,班女都係咁諗啦屌
多講廣告反映市場價值
你做咗咁多年人打咗咁多年工咁樣都唔知咩
其實最清楚佢哋嘅又唔係你 係fans
你都係鳩up大
不過可屌嘅就係抄歌on9
我講既野而佢地認同咁樣關我咩事我控制唔到喎

原來你一開口話人浪費時間又話我地係咪好得閒叫討論原來弱智嘅,咁唔怪你啦小朋友

屙完屎好返工去庇護工場入筷子啦
問題係而家過多廣告呀戇鳩,根本就想谷人氣谷到傻撚咗乜廣告都接
仆街你真人一定好kick 唔怪得知你讀書唔叻🤲🏻組織能力同埋理解能力真係好差 超級唔成熟
睇你第三點就知唔知做乜撚嘢啦
乜撚嘢一年邊有可能關係轉得咁快
點解唔得呀每一日都要練習一齊跳舞一齊唱歌
日見夜見見多過老豆老母
你自己做唔到唔代表人哋唔得囉
睇你打啲嘢講到好似日日都喺隔離望住咁
勁似中學啲八婆講嘢中傷人

仲有啊你個總結好撚柒廢啊
根本嗰個明星過咗巔峰都係咁㗎啦唔係做生意就自己出嚟solo

知唔知點解我要浪費我咁撚寶貴嘅人生時間打咁撚多嘢
係因為呢度講嘅嘢冇人會負責任

然之後我唔敢相信竟然有900幾條冇經過自己批判思考嘅人(真係唔知做乜撚)
竟然認同你講嘢啊黐撚線!!!!

師兄講嘢之前諗清楚組織好先啦
嬲豬嬲到你每個post都要細嚼啊?唔見得你一開口就懶係醒咁笑人浪費時間有幾成熟

五十步笑百步
依度浪費左幾多秒呢上連登上到你當現實既人真係用依套方式生活真係好可悲,你繼續係度站喺高地扮智者屌嗰900幾人無批判思考啦下
係咪見到啲!就覺得我嬲
咁我要做返你嘅思考模式同埋你嘅Level係要睇埋你啲嘢㗎啦 唔係點樣同你討論 係呀話緊你蠢
知唔知咩叫細嚼咁短時間都做到嘅野唔會用呢個字
點解你會覺得連登同現實係兩個世界
知唔知有幾多人真係會因為呢度亂講嘅嘢而相信再去用呢一個方式生活
你自己都係咁啦
大把人都仲係蠢
都仲係唔識自己諗嘢

我係真係覺得自己同你Level唔同 係企得幾高咁點啊?
哦屌你老母俾我見到原來你唔撚追星嘅
咁你就收嗲啦屌做乜撚嘢呀仆街真係笑撚死我
原來我惹着過黐線佬睇晒咁多個留言
吓,係你一開始挑釁人先,點樣見到我嘅思考模式呢好似講到我屌你先,你用我level溝通咁
四個月出撚咗三隻歌都話剩係拍廣告
仲要中間疫情乜show都要停
你唔好將你自己戇鳩會比連登影響嘅諗法帶落人哋度啦

咁咪叫你收皮囉黐線佬有咩點,你想俾人睇到你由懶係理性唔在乎笑人浪費時間,到依加醜態百岀。你想俾人笑我好樂意啊「咁點啊」都講得岀,你講埋「吹咩」啊嘛
弱智識笑嘅笑點我真係唔明喎唔追星唔俾評論偶像生態環境?你做乜鳩?
想整好姐,mirror梗係無整好左
你講嗰啲嘢根本就唔係評論偶像生態環境
講緊嘅係根本係一啲你唔知嘅嘢/唔理解嘅嘢
評論任何嘢之前對佢都要有真實基本認識吧
你唔係生活係自己世界㗎嘛

我認同太多廣告睇得唔舒服
佢哋實力都未夠(個人睇)
但係你講嗰幾點其實係好撚冇意思
毫無根據同埋好無中生有

根本由頭到尾你都唔知我講緊啲乜嘢
我係講緊你將呢啲時間擺喺啲咁無謂嘅嘢身上呀
仲要啲無謂嘢就係你作出嚟㗎

係咪要分析到咁明顯你先消化到
由靠黑哨贏,到出道表現都唔服眾
結果群雄逐鹿咁

Collar
Yoalica
Lolly talk
Strayz

黎緊仲有杜汶澤重金主打既女團

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞