我咁肯定,collar幾年內一定玩完/名存實亡(錯左歡迎binc )

421 回覆
1169 Like 165 Dislike
有機會kayan 9896 攞,試當真應該會幫手谷歌
個feel就係Tvb真小人 Viu偽君子
sumling 36咋,米雪嗰個case就可能唔受大眾歡迎sor
Collar 冇咩所謂,從來都只係支持Ivy Candy
佢地兩個做組合仲贏添呀
冇,我係記得marf 好明顯黑鳩candy 面,一啲訪問黎
唔洗幾年
過幾年就會有個40歲既喺入面都幾礙眼單飛或者拆細佢算啦
其實話唔定mirror第1年都唔係好熟啫
同埋佢地12個一定有人熟有人唔熟
調教你mirror裏面,姜同tiger根本計都冇傾過添,都成團兩/3年
Sor lor 我只係想講佢只要四樣野有一樣好勁就得,我睇過一套,但連名都唔記得,淨係記得佢着西裝
總結:姓李架,求短期目標,玩夠賣出去都仲得(但賣撚左又要收對家錢湊人地盤生意喎,當然係一蚊都唔會俾去serve件事)
本身女團就係得幾年貨仔,就算係最成功嘅Twins都係得7年貨仔之後就以單飛為主
樓主基本上就係講緊阿媽係女人嚟扮智者
其實講真佢哋個樣真係咁差咩如果係法官大人論既話,全部都pass喎。我都唔知係咪我要求無咁高
連登反得都知會紅到爆
拆細就唔會架啦,啲fans都會反感啦,一係就解散,一係擺喺度封塵
問題Mirror佢地第一年冇扮過熟呀嘛
根本造星viu本意就唔係搵星出黎
個比賽過程睇邊個最有人氣
捉晒開一團最大效益化拍廣告用fan base搵銀
邊日開始人氣下滑
隨時可以再造星5捧另一啲人氣既出黎拍廣告
投資少效益大
有個中女扮後生已經搞唔掂
真心想知入面如果有分黃藍嘅會點相處 做同事朋友都OK嘅,但情同姊妹真係有啲難度
唔熟嗰個point有啲無謂
所有熟嘅人都係由唔熟開始㗎啦
有邊隊女團係成班青梅竹馬由細玩到大然後組團
同埋對觀眾嚟講喺舞台上有默契同合拍is everything
私底下係佢地自己私事 唔好鬥到影響演出is ok
佢真係好識做生意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞