我咁肯定,collar幾年內一定玩完/名存實亡(錯左歡迎binc )

421 回覆
1169 Like 165 Dislike
女仔之間係收收埋埋㗎啦,又會多是非,睇下之後會唔會鐘意同一個男人

下次男女團
係咩我唔追星唔識,見韓國日嗰啲咩少女時代,akb咁多年由我中學都仲喺度,以為女團可以好長
組女團本身唔係壞事, 但搵錯人夾, 依家變到唔知佢咩定位

呀...可能定位就係廣告從業員囉
其實冬冬字頭係咪全部都識?
Sumling成板廣告以為佢正職係廣告從業員
Marf真心不了
咁老實講,Viu 識玩,無計
唔影響演出就得依個都啱嘅
我想講嘅重點係佢哋本身未熟但又要扮到好熟好friend咁
對 Marf 嘅印象只有炑八同春晚
就係女人一定多是非,但佢哋又扮friend,依點有啲反感,真係兩人一團就perfect,hotcha三條友都搞到成獲粥咁
同埋點解次次講親廣告都講到viu係處於一個主動位置有意為之咁
但明明係廣告商、品牌pr 覺得帶到貨先搵佢地
Viu應該係被動

咁既然有錢賺 有sponsor 有曝光率
班女又可以從拍攝中更熟習對鏡頭
唔明點解係壞事

當然前提係佢地兼顧到唱歌跳舞
但唔覺得影下product相post ig 一個月上幾次影棚會overwhelmingly霸晒啲時間
留名binc
幾年前講鏡都係呢啲言論
其實入面得day 同soching最自然冇扮fd
都唔係既

都好多男人老狗成日係度講埋D八婆是非
少女時代都勉強可以話有十年活躍期嘅
不過你睇其他韓國女團全部都只有幾年貨仔

AKB呢種不停換人嘅女團玩法又唔同
到時就有COLLAR 2.0架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞