我咁肯定,collar幾年內一定玩完/名存實亡(錯左歡迎binc )

421 回覆
1169 Like 165 Dislike
一,冇實力唔再講。

二,viu只係想用collar揾真銀,唔係想做女版mirror整好所謂既歌唱事業。只係出咗道幾個月,每個人ig post8, 9成都係廣告嚟,sumling個啲直頭擺明知道自己幾年後實退落黎,索性搵得幾多得幾多,人地mirror 姜b依啲咁唔活躍社交媒體既3年到依加,廣告post都唔會佔一半。我諗viu都好清楚collar係用黎搵真銀拍廣告好過用黎唱好歌跳好舞

三,成員既關係實在太流於表面膚淺。我唔講個別小圈子一兩個好fd,其他唔熟既成員只係好似中學啲女學生咁,成日喺ig留言同對方講:好靚靚啊你、愛你~ 依啲營造到關係好似好好嘅說話。老實講除左gao同sumling本身識,其他識得一年,試問點樣可以關係可以飛到咁快,講到情同手足咁。咁又唔怪得佢哋嘅,一來係公司order,二來成日要一齊做show表演,唔通見親都面阻阻咩。

總結:佢哋最後 有啲會淡岀做返dancer/幕後(gao),有啲揾夠做生意/其他野(sumling),有啲solo( ivy 偶像派,winka歌唱派)
利申理性討論,我係熟女派,所以幾中意sumling,起我底就知我鐘意過米雪姐
Marf 同 Candy 應該遲早會反面
依啲我係男人都睇到,做得好岀面下
演唱會screen見
今年拎完新人獎
下年玩完
新人獎就拎硬㗎喇,做都要做俾佢。
如果唔係加速滅亡
唱歌難聽
啲樣又唔掂
造星唔係真係星黎
生金蛋既金雞咁
樣就百貨應百客
其實唔一定要唱歌好聽,佢哋只需要唱歌、跳舞、做戲、綜藝其中一方面OK就可以,始終好似陳奕迅咁都係得唱歌掂都可以紅到,佢做戲都係做到成Pat屎咁
幾年後芯駖就40歲
30如狼 40如虎
我來了芯駖bb,淡岀後可唔可以同我結婚
人地幾年都財自左啦玩完咪玩完
真啊所以我都只係分析俾其他人聽
所以一定要阻止呢隊野紅
已經比mirror偷到雞
唔係香港玩撚完
有冇片
陳奕迅做戲成pat屎你都講得出
你睇過幾多套陳奕迅拍既戲呀
比我有2年時間搵咁多
大佬唔洗識唱歌 又唔洗靚架喎
仲理咁多之後紅唔紅咩 unun腳退休算啦
先唔講其他野先,我覺得香港已經玩完左好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞