我咁肯定,collar幾年內一定玩完/名存實亡(錯左歡迎binc )

421 回覆
1169 Like 165 Dislike
你應該cap低
幾年後先講
事實黎 直頭樣衰
咩動態靚
要咁樣整 咩女都靚啦
已經成班人 set 頭樣造型服飾 燈光 攝影 執圖
點可以唔靚呀 街邊一條女 咁執法實靚過佢
支持連登力量
屌又一個誤解
想搞好 同 有搞好係兩回事
咁咪正
唔化妝個樣 都唔樣衰
呢d樣 點溝 仲要無波
真心 全裸都唔會屌
唔係造星 邊有人會留意呢d樣既女

但香港就係咁神奇 仲要捧到佢係賣樣既女團角色
仲有啊,毒男點會睇mirror 毒男睇hololive ,我睇特攝
你唔好介意我咁講,但依幾個月係好關鍵,萬事起頭難 Viu 梗係力推,如果你覺得賣過量既廣告都係推銷人氣嘅一種,咁都啱嘅
上面有講
主要係塊面姐,五官我覺得幾好嘅
今年都未必挨得過喇
全民造星5又係全女班
可以加埋day

marf有咩時候係唔黑面?
你點知的

咁實玩完
多謝燈 collar 有救了
你份人都幾自我中心
唔係自己同朋友嘅相處方式就話人地係假
講真呢個世界幾十億人,人人都有唔同social嘅溝通方式
同自己認知唔一樣嘅就話假
惡過共產黨
1.咁多人誤解你係咪應該反省吓自己表達能力有冇問題
2. MIRROR想搞好歌唱事業?? viu/makerville都冇自己嘅A&R 聽吓MIRROR啲團歌先啦更加唔好提佢哋嘅performance solo偶爾有佳作都係因為某啲仔有自己想法/搵到夾嘅班底 喺呢方面viu係俾佢哋自己搞 根本就冇所謂嘅planning幫佢哋做好歌唱事業
3.話你哋毒男好天真諗太多係想像diutv真係想整隊好地地嘅女團俾你哋追你哋以為魯庭暉真係咁有大志想復甦香港樂壇? 佢搞collar都係諗住搶埋MIRROR搶唔到嘅市場 擴大viu嘅share同rich7交代
一開始collar嘅定位同師兄一樣都係廣告從業員係你哋咁大想頭咋
笑既時候
可能幾年之後 mirror 同 collar 齊齊上 CCTV 春晚唱「我和我祖國」呢
不了 鼻扁扁咁
召喚一十一
笑撚死
第一次聽人講Eason戲屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞