政府已經嚴重剝削人權到不可逆轉嘅地步

679 回覆
3586 Like 56 Dislike
真係得老野要睇醫生咩
「反水蛇」 呢條咁L低質嘅五毛
而家唔block柒佢
更待何時
唔block柒「我老婆36D」呢啲政府五毛狗
更待何時
我明事實係難聽入耳,但洗唔洗又屈毛,cls
唔block 7
天父救我
呢啲戇鳩仔等幾時?

自己叫人封鎖我但自己又唔封鎖我
等我幫下你啦柒頭,我鎖你
係連登,
唔係黃絲你就係五毛同撐政府架啦

算鳩算數
你就算唔係基層,
你講野難聽啲佢都屈撚到你係基層
得閒真係打個飛機都唔好上連登
浪費時間
呢啲政策係防疫恐怖主義
3年香港已經仆街到禁,真係好期待香港亂來亂垃圾。
大家咪撚嘈交啦
關注返件事先啦
其實睇個吹勢,武肺唔會消失,肯定變風土病,即係同流感一樣
每年都有機會爆一兩次,又或者只係零星感染
咁就每年最少一針係基本要求,到時安心針數只會累加落去
你唔夠針都係食唔到飯,睇唔到戲,行商場都冇你份
相信絕大部份人都唔會肯每年一至兩針咁無止境拍落去
到左第5,第6針,個%數只會越來越少
我朋友憑實力,唔係運
你都大種乞衣嚟㗎喎

去加拿大行stream ab 已經好撚抵
用政府資源就要聽政府話嫁啦
你有交稅我都有交稅 最緊要保障都大部份人
有錢咪去睇私家囉
我大病小病手術都係私家 服務唔錯
樓主既取態已經係香港人寫照
睇第3金十再講啦
我覺得大部人為左返工返學,什至堂食可以命都唔要
但係大把人陪正苦玩
點算?你㨂咗仲留喺香港交稅養暴政打鳩自己,你仲問人點算?

除非有人諗住在地推翻暴政呢啲機會渺茫嘅偉人事志,嗰個人揀咗留底做中共備割韮菜,怨乜撚?暴政就算而家輕微調整返小恩小惠嘢,大方向都係行匪區什至新疆嗰套社會鐵拳黨自私自利利益行先打鳩你香港人,你唔撚知?你既然明知,有咩好問點算?
明白既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞