政府已經嚴重剝削人權到不可逆轉嘅地步

679 回覆
3586 Like 56 Dislike
佢地明明係最值得佩服既
但偏偏社會上有你呢D撚樣,自己打左都算,都仲要對人落井下石
講經咩 唔開po講粒聲唔出 又咪係畀人踩多兩腳 幫
你咪繼續叫春囉
聽日太陽一樣照常升起
得呢度先會同你响度圍爐講到幾唔自由幾唔民主即嘛
全世界迫人打針手法層出不窮
支持你繼續堅持
日本都冇得你去
唔移
咁笑得未?
為咗返工咁就無計,但一開門淨係話無堂食都一班人衝去打,嗰班人去死啦 嗰陣majority肯捱多陣所有野就至少可以行慢啲拎buffer,我屌嗰班賤種老母呀

你話健康理由,一開頭已經打咗嗰班人,我又無咩意見 係中間嗰班賤種最撚契弟
2022年4月1日起,完整接種疫苗的旅客並且並完成 ArriveCAN 入境申報之旅客,入境加拿大不需提供搭機前採檢的陰性證明。

未完整接種要提供陰性証明
張曉明被免去港澳辦主任一職,太陽照常升起
其實真係有諗過香港人一開始可以堅持唔打 而家會點⋯⋯根本一開始想打嘅人都唔多

不過冇如果
其實最冚家剷係個政府同埋班磚家
你咁鍾意笑人苗撚
咪好好享受做一少撮人既味道囉
mon過下d藍壇 連班藍友都反感要繼續打針
藍到你咁真係
唔覺得做市民就less冚家剷咁樣開脫
呢班人個底本質根本一撚樣
有少少利益就去做
比佢哋做到專家佢哋一樣會為利益做賤種野
你唔係一邊笑一邊靜雞雞搞緊bno移民就好
呢條著名賤種嚟
就算佢改左名都會認得

同之前個條已失蹤既#165028一鳩樣

所以你唔洗理佢
本身大學都可以用test代表疫苗啦,而家咪用行政手段令你一定要打囉
零針 已走
on9仔先打 更on9係唔打又唔走 留係到on99硬食
自己又過得唔快活 仲要交稅養班撚樣
仲拉埋全世界黎安慰自己
外國都越黎越放寛啦,唔係你點解會覺得自己可以去日本?
係得支那同香港行返轉頭越黎越緊
底線又未至於無限大既

3年前都有300萬人出黎行,係睇吓黎緊幾時頂唔順再黎過遮
現任中央港澳工作領導小組成員,國務院港澳事務辦公室副主任(分管日常工作)、中共黨組副書記(正部長級)
太陽的確照常升起
依家先係開始呀
但係三年前真係拉既拉晒,走既走晒,豬化既都豬得七七八八
我覺得要接受現實,就係呢個地方無撚得救
依家咁咪幾好 溫水煮蛙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞