政府已經嚴重剝削人權到不可逆轉嘅地步

679 回覆
3586 Like 56 Dislike
我剛剛完左final sem,好彩中左至入到學校做FYP presenation
不過連尼住永遠都係會扮睇唔到,任由呢班集團式PR帶風向

言論自由喎,而家仲同共產黨玩君子
其實打咗針嘅都係喺度忍緊 明知係唔合理但被迫都要打

最仆街嗰班係打撚咗仲笑9人點解唔打
市民亦唔能夠再用法律途徑上訴

錦鯉革命未
法律原意係用文字遊戲保障你既權利
既然文字遊戲唔輪到你玩點解仲要區犯唔犯法
南深圳係咁現實架啦
慢煮系列
一樣好嘅嘢 根本唔洗威迫利誘啲人做 啲人都自然會做
佢迫到咁 果樣嘢好與壞 大家心照
講真話 拉得
心聲
Pin this please
自己健康/命 放最後
最緊要有工返
搵錢去堂食、睇戲
屌佢老母,醫管局正仆街黎
因為身體問題打唔到針連睇醫生既權利都無
班人仲話自己醫者父母心
收皮啦
新加坡都要打針啦
邊有人理呢d
總之唔好搞到班港豬
平日返工,假日去玩 就得
想問零針人仕係香港有咩生活質素 分享下
屌你老母專科都唔緊急?
當有人話要抵制
唔應該打針嘟code先可以堂食睇戲
可以減少出街娛樂消費

就自動幫政府護航
屌你係毒撚唔街去玩咩
所以政府以後有咩痴線政策
例如堂食睇戲入娛樂場所前即場打一枝針
班豬都會照做
當有反對聲音
繼續自動幫政府護航屌人毒撚唔出街咩
有你都唔知啦嗰度啲媒體都唔報嘅
你訓左幾耐 過多陣就私家都要架喇
條撚樣認左打針唔係為防疫喇 係為公平呀
好撚鍾意香港,點解要走
公務員都是愛國愛黨的 全部都有宣誓 一生必須效忠祖國
佢地都知支針廢 封城等緊呢支
CanSino Biologics CEO Yu Xuefeng says mRNA vaccines are key to China’s coronavirus fight
China has yet to approve any mRNA vaccines, which have a much higher efficacy rate than ones made using older forms of technology
CanSino Biologics has started a clinical trial in Beijing, and the World Health Organization has approved its viral vector vaccine for emergency use
https://www.scmp.com/news/china/science/article/3178603/cansino-biologics-ceo-yu-xuefeng-says-mrna-vaccines-are-key
既得利益者呀嘛
take 左 risk 打針換番黎
而家同佢講抵制

班無打針的人越慘
佢地越覺得自己正確

人性就係如此
我鐘意既香港唔係依家既香港
我恨不得依家既香港立刻即刻直線向下插
哀莫大於心死 經過2019年 死既死 傷既傷 坐既坐 走既走
但仲有成堆人吸精神毒品吸得咁開心 無話可說
成日笑鳩中國人有今時今日係自己攞黎
香港人都唔好得去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞