政府已經嚴重剝削人權到不可逆轉嘅地步

679 回覆
3586 Like 56 Dislike
好快討論點樣搵警察男朋友
外國有冇咁谷針法?
你上個post好似唔係咁講
信政府
楼主知名留港五毛
手足一早去晒英國
咁咪姐未到你底線 再忍下 忍到你頂唔住 可能你就唔會咁講
樓價gogogo反映大部分港人支持政府
多謝你留意我
得兩種
一係漢奸
一係擦柒共鞋
真心想香港好
就用黨安法拉你
無底線了自己都無能為力
Yes this
英屬香港人有英國唔住住住中国香港你話呢
真 成班港豬 我一早辭撚咗職同仔仔女女瞓緊街了 勁有骨氣
唔走就要受
香港冇個醫生覺得政府做法有問題喎
人地咪响度自由自在堂食去BAR唱K
樓主咪响連登到叫晒春囉
大家都應得
有都唔敢岀聲人哋仲供緊樓
正常情況下可提出司法覆核,之前都有市民試過但衰咗, 但都好睇Timing同邊個做in charge 既

其實千祈唔好慣、冷言冷語覺得出聲無用無得救,你愈慣愈無視只會愈被欺壓,反而應該愈唔合理愈去用唔同方式反映,等佢欺壓得愈出面愈增加民怨,逼佢快啲出絕招攬炒先有轉機,而家其實係睇吓邊個肯為大眾企出黎,而其他人都要團結支持唔淨係為一己之利/咁短視/放負先得,當一個人犯法可能會驚,但一百萬人一齊就唔需要,因為係為集體利益, 雖然香港咁多黎生係難啲,但就睇吓啲人係咪想睇住香港沉淪而又淨係識得怨

其實講真,可以預期到就算有無人反嗰情況都只會愈黎愈差,只係睇啲人輸到幾時忍唔住先識出手

可能迫到打十針先有人出黎反,但到時可能已經Total loss, 買股份輸錢都知要止蝕啦
政府只會叫你打針
得閑就抽下水話有污染圍封幾橦
無諗過點樣完結佢
想長玩長有
永續打針
我懷疑香港人打針仲多過d雞
Hippocratic Oath
走左都要受,我20年已去左外國,0針,最近想返黎探屋企人,如果返黎先受14日,跟住應該乜商場都入唔到,我都唔知返唔返好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞