政府已經嚴重剝削人權到不可逆轉嘅地步

679 回覆
3586 Like 56 Dislike
啲人苗撚一回事,冇政策迫你的
英國連係NHS做都冇vaccine mandate.
咁方法總比困難多既

最緊要都係團結唔淨係為一己之利/放負
我唔話呢班人傻,因為佢地有原則同堅持
點都好過一班為左吃喝玩樂而配合政府打針既人
返工/移民>>>>>>>>>>>>吃喝玩樂
冇能力果班點?
兩點,第一打苗基本上全世界都係大多數。
第二而家香港學乜人講人權
屋企火燭
你又唔識救火
老竇老母行唔到都要抬佢哋走架啦
事實就係啲人仲忍到
我唔信啲火燒到埋嚟你唔會走囉
唔好再信會有人民起義呢樣野
絕對武力唔可以靠人民
點團結,九成幾人打左針,團結係咪應該跟打
都好過比政府撚完再撚兩針同零針一樣
錢,全部都係錢

錢先過防疫品生產商手,跟住中央就會攞返九成利潤
唔係點打灣灣
大把社會實驗可以做
冇理由放過呢個機會
識一D唔駛返工,唔移民既師奶
都為左去飲茶而去打針啦
預咗㗎啦
一早正式中國化咗
有心反抗嘅唔係入曬去坐就心淡走咗人啦
剩低嗰啲 一係就做返港豬娛樂至死
一係就為保命保份工唔敢出聲任人魚肉
一係咪自我安慰到做埋小粉紅企埋去政權到
仲有一部分人依然保持清醒嘅 奈何基數太細 激唔起任何水花 仲俾所謂同路人間接迫害
中國人咁多年係點被清洗被洗腦被奴役
香港人步佢哋後塵啫
怪得邊個 咪怪香港人自己唔爭氣
由以前到今日 蠢同天真同死口唔認錯呢點 依然無變過
Same here
話知佢之後會點樣差落去
總之唔打就唔打
需要走嘅走,走唔到就等機會
時機始終會到,雖然未必係我哋而家呢幾代人

台灣前前後後都走咗一百年
新加坡家長式政體抗衡共產主義都幾十年
其實佢越咁搞,我越抗拒去打
我都係零針,出親街都好似世界與我為敵咁
飯又無得食,商場又無得入
跟住無得睇醫生,再下一步就車都無得坐
但只會令我更抗拒
走難學人講咩錢?你有無見過難民係帶錢過黎?
留得低都唔會有
師奶無讀書,頭腦發育未完成,我唔怪佢
但啲讀過下書,2019學人講光復香港,時代革命
香港人反抗,學人講人權,自由,革命即義務,不平則鳴嘅,我屌呢班人老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞