Sony Xperia 圍爐區 (130) - 朗豪坊新舖即將開張

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
佢唔係起碼都兩年約嘅咩?佢近排係咁打嚟叫我續約 我專登唔聽佢電話 就SMS嚟回覆1續一年約 反佢白眼
又話三位一體創世登場
轉個頭出部終極大佬

如果我係正價買1iii 512真係想殺左佢
停左台張八仔sim仲用得既
當佢單卡機咁用囉

唔該巴打
可以擺落Sim2 但變相我唔可以插多張data card
最大問題係明明有啲功能係近乎必備但永遠出唔晒然後叫你等下代
所以永遠唔會做到一部真正嘅旗艦機
無計
而家想買sharp嗰部多過sony…
睇埋5仔/7仔/pro-I ii點先
可能係pro無i出mk2
pro-i 換s8g1+ 加HDMI 盛惠兩皮

如果pro出mkii 咪即係同1iv一樣
1 III夏天打機部機直頭熱到lag,26、7度天氣開始唔係冷氣地方用熱得好快,熱到我驚電池好快玩完。
咁iv係咪只會更差
係衛訊換緊5 iii
以前都用開定新轉過嚟?
新轉 做副機
iPhone + 5 III?
Yup
採訪吓 咩原因轉過嚟?(手感之外嘅話)
新software update 遠攝鏡質素
收到訊息 聽日拎到新機
感謝閣下早前訂購XPERIA 1 IV。XPERIA 1 IV訂單取貨日期將提前至5月24日起,請閣下屆時攜同單據前往SONY STORE 取貨,而贈品屏幕保護貼則需稍後於5月28日起到SONY STORE憑單取貨。另外,即場Trade-in活動將維持於5月27日(5-8pm)在Sony Store香港專門店舉行,如有任何查詢,請致電28335129。
主因本身部s20太倒水 好快就冇電 本身都有考慮s22 但係見佢電縮咗水 就開始卻步咗 跟住望望下5 iii 都叫算係細機但係有大電 但係同時s888又係令我卻步 不過8Gen1 都唔係好太多 所以兩部都糾結咗好耐 然之後又見好多人話軟件唔得rom 太原生 所以諗咗勁耐不過最後用一個試吓嘅心態買 因為佢嘅手感真係好正
咁我覺得佢電量應該唔會令你失望嘅
竟然有得早
如果真係好用嘅話 可能直頭用嚟做主機 講真啲人成日話唔好唔好 但始終都係要自己用落先知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞