Sony Xperia 圍爐區 (130) - 朗豪坊新舖即將開張

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
發夢啦你

三星製程真係
你叫買sony iv仔1用8G1個班人情何以堪
就差2星期左右
唔係預咗?
你話SONY無啦啦話出部Pro 話係用S8G1+就話啫 其他牌子出關佢咩事 加上數字嘅嘢好死 更何況佢發熱量完全無降低 都係四十幾度
咁都洗到地
5仔硬件一定唔會好過1,想要8G1+可以等pro機
我純粹話個時間差好so9sad[sosa
有冇人今日會去新開嘅旺索朝聖
反正佢都唔會買 如果佢真係要用S8G1+ 就一係全系列都8-9月先出 佢SoC係唔會分開兩批貨買
唔得閒,下星期如果路過MK先去
https://sumahodigest.com/?p=10260

原來齋計U,695勁過765
不過如果相機lag都唔洗考慮10 IV
係呀 齋計u勁過a52
10仔到依家都冇真機試玩
好難定奪
如果相機唔 lag 嘅話 我都覺得值 3000 頭嘅
不過如果畀埋 120hz 就最好啦
睇死佢今年都係 lag
有冇巴打知1ii上SONY度整返個sim卡槽要幾錢
你係淨係Tray定裡面斷咗?如果你係裡面斷 好似係焊死 係要換底板
早半個鐘可以幫你問下,頭先拎上左去整指紋+換電。
一開波直接講指紋跟mon同框,2000成個mon換+100電池+200檢查,會員有95折當白賺左舊電算
咁慘 壞指紋要換成個mon
珍,點解要咁對我

全新嘅Sony Store旺角專門店終於喺朗豪坊正式開幕喇!只要親臨店內嘅產品體驗區,就可以即場體驗多款剛發佈的產品,包括全無線降噪耳機 LinkBuds S、無線降噪耳機 WH-1000XM5、旗艦手機 Xperia 1 IV 以及Reon Pocket 3等等。店內亦設有電視陳列區域,各款人氣BRAVIA XR 系列電視都可以畀你慢慢試睇,為您帶嚟更優質、更方便嘅產品試用及購物體驗。期待喺 Sony Store 旺角專門店同大家見面!

全新Sony Store, 專門店(旺角店)
地址:九龍旺角亞皆老街8號朗豪坊L7-01舖
營業時間:早上 11:00 至晚上 9:00
如果係我 我淨係換電算 mon都壞埋先再諗整或者換機
有咩widget 好介紹, 好耐冇玩android
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞