Sony Xperia 圍爐區 (130) - 朗豪坊新舖即將開張

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
唔知
sim卡1槽冇哂反應
2就正常
頭先師傅打黎可以單換指紋,$300,但要訂料,唔會係4日咁快拎到機,但個價錢好良心,好似平過出邊
$300 係連工包料定都係要收檢查費
5iii 入手
imobile 5050
檢查費另收
好細間
千零呎乜都夠啦 之前間Giga左右兩邊加埋應該三千幾呎 佢一半即係起碼千二/三呎
今日去過睇,似 Pop-up store 多啲
有無白色1IV真機?
我個人覺得佢今次揀啱舖 同K11 Musea都係揀得好 首先受眾年齡層後生好多 可以令啲後生留意返多咗呢個牌子 第二 附近無電器連鎖店 只要個客買嘢團火仲係度 佢唔會再行返去西洋菜街格價 即食得
我睇過得紫色真機
我聽到有人問 a7 III 有冇平添
咁一定總有人格價 但會易咗close sale 同埋有商場積分 多咗購物誘因+埋Sonnion一齊玩 識玩就慳到錢
除咗新機 無咩情況要係SONY STORE買
隔完一排街價點都平過佢 佢間唔時每月night先話貼街價
草根就梗係成日格價 但呢個世界都好多客係睇服務 同埋教得識班客用就得 旨意大舖啲垃圾就死得 乜都唔識 而且呢啲客香港好多 只要佢啲Staff進取啲實做到

加上 佢開呢兩間舖係要曝光率多過錢 兩間加埋舖租都分分鐘唔夠以前海港城一半租金 抵做啦
家陣你SonyHK好撚好服務咩
同FD上去買機 問野都唔識答 仲要我答返轉頭
我諗點都好過炮臺同百記嘅 不過佢哋咁低人工 係請唔到咩猛人
咁係咪都同價 問野又唔識答
咁我去兇宅百記方便唔好 周街都係
咁你有你選擇 但亦都會有人鍾意係專門店買嘢
聽日去朝下聖先
雖然好似冇咩特別原因一定要去專門店買

(其實係想睇1仔白色實機
上年去CWB問電視
有個夠膽同我講X80J同X85J無分別
我即刻嚇到返去MK個間問
其實有邊間公司嘅 sales 係真係解答到你
我同 sales 嘅交流祇係會吹水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞