Sony Xperia 圍爐區 (130) - 朗豪坊新舖即將開張

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
一般人:屌緊A B 讚緊C D,理性討論氛圍
水貨狗:屌晒A B C D,志在搞破壞
一般人:反駁佢C D冇問題
水貨狗:笑人死忠盲粉on99,屌人唔屌A B,打稻草人

隻隻狗都係咁
你話呢啲咩邏輯?
到呢一刻佢都駁唔到你架
仲話自己理性實事求是
過多一排又出嚟吠同一樣嘢
用同一張圖應佢佢又會扯第樣嘢嚟講

無限loop

其實都唔止佢係咁
好撚多手機台狗都係咁撚狗
我部5iii攞usb tester 試過
得7.5W
1 III收到更新 有冇巴打知咩嚟
冇人知
希望係退燒更新
臨返工先有更新 一陣先更
110mb 唔大 照用data更新左
5iii都收到更新
61.1.A.9.73
上個版本啲電倒水咁倒
希望呢個版本會Fix
Data 爆咗
返到公司先 update
5ii都收到更新 咁細 得90mb
好想知,sony依家係咪都係無普通相機掃qr code要download apps
相機入入有google lens快捷
相機app 鏡頭影到qr code會pop up網頁
好想知,sony依家係咪都係無普通相機掃qr code要download apps
相機入入有google lens快捷
相機app 鏡頭影到qr code會pop up網址
有無人知ANDROID→DATA 入面個"com.tencent.soter.soterserver"係乜黎?明明都無裝過大陸APPS,點解會有呢個FOLDER?
以為好左
點知入電腦睇冇好到
oh thank you!!!我部一仔本身仲戇鳩鳩有個app掃code
同微信合作ge牌子就會內置呢個撚屌 停用保平安

https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=568&t=6519182
相機app要轉basic先掃到qr code 反人類設計
用手機睇唔清楚
一用電腦睇就現形

我用5W 3A 既charger 叉5ii
用Device Info HW 睇,淨充電大約5W 1.3A
減返待機大約0.3A,都係唔過10W
不過冇試過QC quick charge

想問Type A 係因為出街啲公用充電頭有時係USB-A, 有時係3-pin
如果Type A充電夠快,咁就唔洗帶多條Type C 線出街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞