Sony Xperia 圍爐區 (130) - 朗豪坊新舖即將開張

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
update完, notice bar入面個儲存空間多左行細字寫file by google
然後50%快差到8x %, 部機唔暖

所以你有精神病?
事實?
下個po可以喺#1加返點解條友要blacklist

16,24, 50-150mm 光學變焦 咁就真係正同實用啦
早一個 post 已經諗住寫 但係鑿竹難書
好彩冇衝動消費
5iii都有更新係咪普通安全性更新
指紋嘅話唔可以
定係你係話想熄抬機著mon? 咁喺手勢入面可以set
應該雙tele,16-35, 85-180,之後加個6400萬的黑白鏡去配合2粒tele來提高寬容度同強化夜拍,保留tof鏡做對焦就差不多,keep到1/1.7都夠用,唔洗上到pro i咁假1吋
過多兩個月就知1 II會唔會突破到24個月更新周期
呢間半導體公司係出sensor賣畀人個間,同Sony Corporation 索尼電子係唔同公司,所以佢係講緊整體智能手機,唔係Xperia
話說其實battery share function大家用成點
我用親佢都好快熄叉唔到電
subscription service 嚟,share 嚟都冇用
唔計Pro-I,Xperia 個主鏡sensor由mk2 到mk4 冇升級過
PRO-I都係清DC嘅舊貨
即使係整體 都唔覺得做得到
始終手機有物理上嘅限制
試過一次差iphone 12
大約iphone 差左30% 1 III 無左60%
16-35 都正既
但想要50鐵膽3x 就150都好ok
update 完暫時感覺:
-順左快左
-無線充電快左
-無咁熱,有時feel到凍(上個update 係接近長期暖)
有冇人部 1 iii whatsapp影相會hang左係度
經常要返回再影三四次先成功
大家唔好咁快推爆
仲未放工
我次次都係佢話搵唔到第二部電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞