Sony Xperia 圍爐區 (130) - 朗豪坊新舖即將開張

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
有冇人機已拎
上年旺索拎機條龍長到
今次應該得返小貓3,4隻
仲未收到SMS/email
我行開胃訊見到已經話有現貨發售
放工山長水遠出尖咀訂機
結果就畀佢撚
你去k11訂?

不過request左朗拎
你打機嗰陣咪會有遊戲增強器 你睇下有冇開咗「停用側面感應」?
不過打機好多時都會自動收埋晒天王制 側面感應 唔知點搞
岩岩走左入去睇,原來咁多野set,不過我冇set過"停用側面感應",
但原來有一個"鎖定導覽列"可以右下角有個lock,可以算係冇自動收埋左天王制既代替
笑撚死
PS個邊都當d舊客係水魚咁劏
試下佢囉 但係full screen唔係爽啲咩?
難怪今日出咗1IV更新
我仲試緊點用會好d
因為本身5iii畀你單手用,側面感應個Side bar向下拉各上拉代替back 同home比較岩直覺操作,
但係佢一打機就hide左側面感應同天王制,
要back就要係個底向上掃再禁back,呢樣野就開始覺得佢反智了,一係就畀我set唔auto hide,一係就side bar出返黎合理少少
細鋪256GB做緊$9000左右
好似冇乜特別
android有個immersive mode
會自動hide nav bar
game理論上會on咗呢個mode
頭水可能有QC問題我唔會咁早入手
有冇試過唔用三天王 轉用導航列?
可以喺條邊掃左/右 當係返回
我而家set咗側面感應 向上係recent app 向下係home
講錯咗 係轉做手勢導覽 好難記
岩岩試左野,有少少似ios果個手勢
試左幾野個感覺係我喜歡側面感應加攻王多dd,
個mon咁長窄,單手操作既面積應該得中間多4-50%係最多,
但個手執要由底拉到上mon既中央先發動到佢跳到home,
向上拉呢個動作又同拉個app draw出黎動作一樣,
呢樣野有d on9,
左右拉係上一頁呢個就幾好
係呀 喺個底有啲難用 但係開三天王又唔可以同左右掃一齊用 好鬼衰
所以我配合側面感應一齊用 拉落就home 撥左就back
本身隻asphalt 9係咪唔可以del 淨係可以停用
要用 adb
..
啱啱先至開始研究wifi data分開嗰個adb方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞