Sony Xperia 圍爐區 (130) - 朗豪坊新舖即將開張

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
有冇人試下將 1IV 個 side sense apk 拎出嚟
有乜分別?

原來我都唔差,咁我部X1都唔洗換住
唔包sony mobile
原來Pro-I同1IV已經差咁少
1 iv街價唔上台已經去到8千尾
出咗幾日已經平成千銀
好心一開始就唔好set咁高
越更新越熱,遲少少日日三十幾度出街嘅日子好快熱到你驚佢爆炸。
請問用緊Sony Xperia 巴絲,係點將個電話連去兩套藍芽真無線 / 藍芽 headphone?

試過用用三叔電話,連WF1000 + Earbuds成功(dual audio),但Xperia 完全唔識點做..... music center 好似一次只能連一套BT

麻煩哂
price pro-i 有舖 7 千幾

1仔
計落差唔多用咗3年,應該係我用得最耐嘅Xperia機
我部3年1仔明明之前係度貼過圖係Bad Status,
唔知點解回光返照
揾返張圖睇下個電池量有無變咪知
建議揾日好更行山試下再開唔開到相機apps,最好係曬到上個星期日咁
最近5個po都見唔到有
部電話入面都搵唔返,早排del左好多cap圖
算啦宜家唔洗換電就唔洗洗機,由佢做士啤
出事嘅話,要到夜晚凍返先可以召喚救援
應該唔會,正常打電話果d無想像中咁熱咖
1III 自從上次更新後好鬼易發熱痴撚線
有冇巴打有同樣感覺
啱啱連咗落 5G wife 熱到傻
仲要啱啱又刮花咗部機
反而係易咗hand機 唔知做乜
我好掛住第一版an12用極都唔熱既感覺
呢個有時會拉埋原本個條落黎
佢個原理好似係用佢個條cover原本個條
之前係,但係佢update咗,宜家唔會拉埋原本嗰條落嚟啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞