列斯聯 2021/22 護級區 - 準備直衝英冠

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
左右腳都得 佢打左閘
英國多間傳媒報道,曼聯同巴塞已展開轉會談判,預計轉會費高達7,500萬鎊,呢筆錢對於急需資金嘅巴塞嚟講係「救命」,所以球會方面亦好想成事。權威記者Fabrizio Romano爆料:「2間球會已進行談判,法蘭基迪莊想留巴塞,佢想踢歐聯。坦哈格要求曼聯繼續嘗試,沙維(巴塞教練)好信任法蘭基迪莊,決定權喺巴塞手上。」

睇埋依單就明朗
係就正 暫時兩單good deal
Cresseell 冇得出就借走啦
今晚丹麥有場波可以睇下佢踢成點,但邊度有直播?
計我話 Cresswell 踢常規正選都仲得
未必正選
馬狗會話uefa.tv有直播,係free?
之前又話想買個noa lang,冇晒消息?
Free的,用App,我尋晚喺電視睇西葡
電視冇,only app?
Smart TV可用App

唔使錢梗係爭埋一份啦
好似要100k 一星期
log in咗都睇唔到
點睇唔到?我睇緊比荷噃
睇到了原來要用香港ip
冇記錯師兄喺列斯,竟然會block英國IP?
唔喺英國可能你記錯
咁我記錯了喺香港?

下季用多啲啦
德國
Kristensen後備出場,可以睇吓咩料
Leeds are in the market for a goalscorer and The Daily Mail claims they are eyeing up Blackburn's Ben Brereton-Diaz.

Brereton-Diaz is keen to leave Ewood Park because he wants to play in the Premier League. Rovers are loathed to lose the Chile forward, who scored 22 goals in 37 appearances last season, and have slapped a £20million price tag on his head. Blackburn have struggle to receive this much and Brereton-Diaz will soon enter the final year of his contract at Ewood Park.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞