列斯聯 2021/22 護級區 - 準備直衝英冠

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
蘿蔔絲係廢到英國列迷吓吓屌柒嘅對象
KP 就應該會留嘅 Raph 就難喇
Raph 真係最肉緊嗰個
睇個勢老闆肯泵水買人佢會留多季都唔出奇
琴晚有巴打講完佢 今日就俾人搶左lu
30歲咋喎,搶埋一份啦
上月有報導指曼聯有意羅致列斯聯的奇雲‧菲臘斯,儘管列斯聯視菲臘斯為非賣品,亦定必會多加阻撓,但曼聯已經展開行動。
眾所周知,曼聯和列斯聯是積怨多年的世仇,倘若菲臘斯真的轉投曼聯的話,想必一定會引起一番軒然大波。
對此,作為過來人,在2002年從列斯聯加盟曼聯的里奧‧費迪南表示他不相信這宗交易最終會成事,他分享道:「菲臘斯不會轉投曼聯,這是我和他的最大差別,他是一個不折不扣的列斯人。倘若他真的加盟曼聯,他將畢生無法踏足列斯,為了安全著想,他的家人要隨他舉家搬離列斯。相信我,當年我離開列斯聯的時候,約克郡的警務署署長曾親自打電話給我,溫馨提醒我一年內不要回到列斯。」
「當年我只在列斯聯逗留了短短十八個月,便已經遭受如此厚待。菲臘斯是一個頂級球員,更是一個土生土長的列斯人,我不相信他會加盟曼聯。倘若他真的來到奧脫福的話……那我只能說他是一個勇敢的人。」
獌就一定唔會去㗎喇,但猁鈕av都吼住
以 KP 實力係都踢車鏝利啦

你曼聯踢歐霸,又唔係英超爭標分子

話時話,之前傳過 Orta 有興趣問曼聯買 James Garner 有冇聲氣?
買般尼個紅馬有無得諗
高大中鋒做G點
諗得過
仲有Cornet應該好過蝦仔
如果免簽到連美斯或者馬達就好
俾著你係lin macy 都會去westham
做乜要跟美國佬踢波
呢個勁 季尾佢真係carry 住隊波
但係佢差唔多跑得慢過個阿婆喎
前面等波到
睇佢喺般尼做駁腳唔錯
話唔定可激活白羅白絲
連美斯不了
玩更衣室放風人品好極有個譜,球隊毒瘤就係呢啲
其實唔駛點諗喺英超隊執好嘢,踢得掂嘅人哋一早用緊,係得曼利車呢三隊有多啲人輪換先有機執後備,列係英超最底層要嚟都有下季降班風險
反而用英超招牌喺期他聯賽執人好過,勁少少嘅當列係搭腳石都好
Daily mail話熱狗同鈕對蝦有興趣
實力10m+英人20m
30m fast trade
咩價位先
Charlie Taylor 可以
Leeds 青訓 踢左英超都4,5年

但係
買咩人都好
一撚定要買前鋒
宜家真係冇人fill到bamford個17球
話晒入最後一球
咁快賣佢走
30m即走價啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞