列斯聯 2021/22 護級區 - 準備直衝英冠

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
無踢大半年,要時間操返fit,琴日慶祝哥陣仲見到佢有肚腩
基本功紮實,但係差經驗

Kiko又走埋,阿梅真係要自己慢慢學
仲提卡斯拿走斯
仲記得佢附加賽派膠輸比林伯
Forshaw 個定位比較兩頭唔到岸

你一係 KP 單防中,一係 Forshaw 搭個硬橋硬馬嘅掃蕩型中場

問題係 Bate 本身又係 Forshaw 呢款
Games missed by Leeds players this season:

Patrick Bamford - 27
Kalvin Phillips - 14
Liam Cooper - 14
Robin Koch - 11
Luke Ayling - 8
Adam Forshaw - 7
Junior Firpo - 7
Pascal Struijk - 5
黃牌個球?
唔怪得meslier
成條後防無隊長就無人提場
有啲似今年獌嘅後防咁唔俾人劏穿都會自爆
所以有隊長同無隊長失球數字會差咁遠

希望真係可以弱隊練神龍啦
同埋搵個老龍門鎮一鎮
Carson回家都okay架
Koch呢兩場真係算合格,輸個球佢要睇埋前面個個先封唔切黎面條都友,冇得怪佢,只怪另外堆後防唔知去左邊
Koch呢兩場真係算合格,輸個球佢要睇埋前面個個先封唔切面條友,冇得怪佢,只怪另外堆後防唔知去左邊
諗多咗
佢前面仲有Maignan同埋Lafont
Pope
Pope用波唔好
同埋佢黎meslier就注定收皮
meslier只係欠缺穩定性同防線控制力
其他都好fit依家隊波架
佢係3個入面最後生
未來有力同maignan爭嘅
Lafont返4大聯賽證明自己能力先啦
加錢啦
起碼70m啦,巴菜好鍾意當人水魚
€55m 為返條數都係得 £47m
冇 £65m 都唔放啦
尋晚最撚傷心一定係迪高
一定晨早同沙維傾撚好哂
我感覺raphinha係列斯過得幾開心
日本仔肯嚟先算
力子走,佢後備位又穩咗啲
出迎同企位仲有排練
解約金75m算對得住raph嘅實力啦,有咩好壓價
要咪磅水
但列斯啲隊友水準完全跟唔上,見佢成日踢到燥就
佢轉咗會都會想繼續睇佢踢波
我地咪做左次水魚買廢普
冇水磅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞