列斯聯 2021/22 護級區 - 準備直衝英冠

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
問題係佢作為一隊目標係聯賽榜中遊既球隊
點可能得一個前鋒選擇

無眼睇
就算降唔降都會大換血.
左閘一定要換,廢普係英冠隨時俾人體力化踢法屈得仲勁.

Koch 可賣可借,有Struijk 同 Cresswell, Hjelde做 替補

R19太飄忽,時而一扭幾個,時而波都控甩幾次,要搵一個穩定嘅進攻中場

蘿蔔絲外借,仲後生,唔一定要即賣

Klich 已經回哂塘,做替補可以,英冠都仲可能應付到,不過係英超冇可能再擔正.用多啲Lewis Bate好過

冇Bam嘅時候,用嬌哈同Greenwood 做正前好過.
唔好再放丹占做正前,而家又唔係打機跑得快唔係大哂
公道講唔係Radz我哋仲係英冠中游浮沉姐
Orta都做咗好多野先搵到bielsa 返嚟
傷兵問題咁嚴重真係冇人預測到
佢地英冠時期係做左好多野
但其實傷兵都唔係今年既事,我地呢到都識由上年話唔買人等死啦
高層無理由睇唔到
其實比sir 帶隊喺英冠嗰兩季都係得半季貨仔
細 squad 政策加體力化踢法搞到下半段跌曬 watt
升超個年靠個covid break回一回氣但尾個幾場都係跌watt
可能最錯都係要Bielsa教多季
佢完成咗升班目標其實已經完成

不過佢真係太愛Leeds
今個冬窗無作為就抵屌啦,唔知係咪MB話唔到事,大佬啊,降班都黎緊,可以一個有D水平o既都唔撚簽,如果你話買o左人唔撚得都可以話運氣唔好,依家就o黎降唔屌唔得
MB 自己話唔借 VDB 同 Winks 兩個(球會係開綠燈嘅)

意甲大儍仔
有咁快賣咁快
帶埋佢同鄉兄弟走好喎
買一送一啦
💬 𝗝𝗲𝘀𝘀𝗲 𝗼𝗻 𝘁𝗲𝗮𝗺 𝗻𝗲𝘄𝘀: “Patrick has looked really good this week. We hope to make a decision in the next couple of days, as to whether we can make him available for Sunday.”
ayling 做完手術
早啲做早啲出番嚟爭升班
玩呢d陰招咁癲
雖然我都情願愛字頭降
賽會:哦 咁下季扣

有個列版我唔拘呀
打比同雷丁都係今季扣分,雷丁上季扣6分,今季扣6分,打比就破產托管被扣分。都係睇下有無財政違規同傾幾時扣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞