列斯聯 2021/22 護級區 - 準備直衝英冠

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
球王+舞王
其實係咪因為諗住賣盤 所以下半季就唔再做d 大投資?
琴日Koch 最大功用係set 二傳 好幾下都set 倒
https://www.instagram.com/reel/Cd35oRxDfPA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

原來馬蛇喺開波前播過90分鐘後入波片畀班波睇
30m 買左美國仔
仲預佢會再出手買哂防中、左閘、右閘?

所以快d 買米拿頂哂三個位
佢甩波失位都咁 留佢都冇謂啦
米拿太老啦 都要買D後生返嚟

Raph 家陣嘅解約條款係 £75m, 美國仔 $30m USD (大約 £24m), 其實仲要空間買人

不過大股東度縮數想賣盤就冇計啦
佢尋日傳失好多球呢好在識foul人阻進攻
有球foul 得勁靚 差d 輸埋
輸嗰球就係因為佢企定定睇波
個球唔太關佢事
佢有望到後面有人 但前面又有個。 搞到唔上唔落
主要2個cb 唔見左
買埋McNeil Collins Roberts
尋晚KP表現比起對白禮頓個場已經好咗
老蘭成日上咗去返唔切嚟
Foul人係,但好多次冇壓力下擺晒姿勢嘅長傳都冇準我爆咗好多次粗
roberts 我地有一個啦
屌講呢啲
邊個心急到Wiki已經幫Aaronson轉會Leeds
想要Pope 同 McNeil 多d

Raph 走就 Aaronson 著 10 號啦
掃走Roberts 簽南野著 11 號
強貼留名
Firpo 一失位
兩隻CB要拉去左邊補位
Koch 1對2都冇計

基本上好多球都係咁
我哋啲防中太慢
補位補唔切

Firpo又雪糕筒咁
踢職業嚟講啲防守基本功真係好差
其實A10第一季打閘個陣防守都係9

個人覺得Koch呢兩場替工其實都合格架啦
Koch 真係合格
人哋繼續針對性攻左邊就知人地都知攻Koch個邊冇咁著數
老實講 Firpo 同 Koch 兩個都唔夠班,只係邊個更差嘅問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞