列斯聯 2021/22 護級區 - 準備直衝英冠

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
same
英甲有望
捧得呢隊西波既多數都係英冠睇上黎
我地慣啦
我係夏迪,維度卡,史密夫年代
加油列斯聯,踢走般尼。般尼呢d垃圾波影響足球,踢波個波離地多過起地,弱智隊
harry kewell 年代, 睇住佢由左翼打到變正前
9成會令你失望
以前季季都前6完季
上季返番黎英超
真心覺得補強 買後生 做得好好
前年買既 基客治 sam greenwood 我覺得冇入錯貨
llorente replace ben white 我都覺得ok
koch rodrigo 雞肋

但係今年 ..... 走個alioski 補個廢普真係差太遠
而再冇增兵個bench 個深度真係 ... 得啖笑
3傻拍紀錄片講到良心高層咁
結果今年變左屎
其實狂人走之前你地隊波好好睇,就算被炒之前,其實好多場係贏晒形勢,但d埋門真係太差,所以先搞到咁,無左bamford個影響好大。但狂人俾人炒左之後,反而波係失少左,但同時無晒風格同無晒壓制能力。
咁我寧願要分,都唔要咁瘋狂嘅「風格」

今年死因係1月冇買前鋒
比蛇死因係重用蘿蔔絲
同埋死人冧樓都係丹占打箭頭
大半季用沾屎打箭頭同讓人冇分別
真心,roberts係垃圾級別,打中間無傳送無防守,打邊無技術無速度,踢咁瘋狂進攻既隊,都可以入唔到波證明係垃圾
今季先得一入球一助攻

進攻球員嚟講 Greenwood 都勁過佢
希望下季喺英冠可操起joffy greenwood summerville cresswell
上季順景時佢出嚟錦上添花算有啲表現,今季要靠佢carry就
明知隊波冇左bam 得夏一個識入波都唔買前鋒
佢一俾人守死你班友就籠都唔會中
憑咩咁自信可以入到波
三儍咪就係賭一鋪囉,依家九成偷雞唔到蝕大渣米
咁寧願叫佢地係禁區頂練插水等夏企定定射罰球好過浪射
當星期日個個開住 猁 鏝兩邊睇時 ...

我諗我係 睇leeds 同burnley

sad
咁先好睇
都真係估唔到bam會傷足一季

英冠Bamford歸位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞