列斯聯 2021/22 護級區 - 準備直衝英冠

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
下年預測位置順位,以下開放討論

GK
Meslier
Klaesson

龍門:冇咩意外應該都係呢兩位,睇下會唔會免簽1個30+經驗門將吧 Kiko搵到球會收留既話可以慳番10萬8萬鎊周薪

RB
Ayling
Drameh
Shackleton

右閘:如無意外艾寧應該都會繼續正選,不過季初養傷下應該會用打咩踢住先,又或者吹緊買巴菜個Sergino Dest (如果又係廢普甘款就含得撚左右路放題)

CB
Cooper
Llorente
Koch
Struik
Cresswell

中堅:隊長應該穩膽,係睇拍住邊個。就咁睇CB位其實都幾齊章,但係就失好撚多波 要買都係賣一買一

LB
Dallas 🚫
(Sergino Dest)
Firpo
Hjelde

左閘:達哥冇傷必然正選,廢普/Dest做輪換

後防基本上買到個full back既話應該唔會有太大變化

DCM
Phillips

防中:相信都唔洗多講 萬一約克郡派路堅走,而家吹緊話買馬殊個美國契仔Tyler Adams. 我就話Why not both?

CM
Klich
Forshaw
Bate

box to box中場:依我愚見呢個位最需要補充 上面三件都唔夠硬

AM
(Aaronson)
(Minamimo)
Rodrigo

攻中: 如無意外洛迪高可以留隊,始終佢算係前場多面手,用賣夏既錢應該夠買Aaronson 25m, 日本仔 15m + full back (咪比我睇死係巴菜用Dest +$$換) 排位一定係美國仔排先

LM
Harrison
James

左翼:聽聞蝦都想走,30m未賣囉 睇左幾季蝦球商唔算高,係有幾下神來之筆但好多時死扭爛扭,如果有好價賣得就賣,30m你方買唔到好過佢既咩可以用住占士屈速先 蝦如果真係走既當然要入番件左翼

RM
(Lang)
Poveda

右翼:已經假設夏走硬一路都想買標準列治個撚,睇youtube球王片好似唔錯 poveda可以做輪換

哥斯達、羅白絲呢兩條撚樣一定要賣,加埋收番10m我就收貨

ST
Bamford
Gelhardt
Greenwood

前鋒: 班傷多過踢,下年就算冇病冇痛都唔覺佢可以去番上年果個level 反而兩個牛奶仔就有啲睇頭 夾硬要話佢地未成大器既甘就要睇拉迪辛尼肯唔肯科水買個正前鋒又或者用洛迪高

總結:1 full back, 1 八號位, 3個中前場 買5件就應該夠 (係咪水貨就題外話啦
前鋒一撚定要買啦
不過我估可能budget得50~60m
舊年已經還咗40m

所以可能aaronson + 前鋒
如果買到個中場就好了
前鋒左閘都一定要買左先啦
aaronson都應該黎架啦
Robin Koch has confirmed he wants to stay at Leeds ahead of next season.
budget有50m 加夏果6 70m (如果擺得番晒落買人度) 夠洗架喇
大家有冇諗過其實對賓個場球12碼會唔會係jansson專登叫個龍出黎剷呢?
個球係佢回傳比個龍
因為如果係佢輸12碼會太明顯,唯有半場叫個龍幫幫手
milner 德夫 可中場可閘
我覺得

排17 就理撚得你
睇巴近幾場波line up個dest連後備都無係咩料
8,6都要買,Klich走得就走啦,直接買Adam仲好
LB未必會長用達叔,我估都係重點培訓廢普
Dest 都係差唔多咁垃圾
Poveda要睇點train,之前紀律問題同埋淨係識扭
RB: 買人,A0 繼續常規正選(應該唔會係巴塞水貨部)

LB: 買人,達哥踢返 CM/AM

CDM: 之前傳過 Orta 想買 James Garner, 家陣講緊馬殊想買契仔,未知進度

AM: Aaronson 等官方宣布啦

AM/Winger/Striker: 南野
Klich 呢d升班功臣唔會走啦
除非好似Berardi / Alioski 呢d想走姐
delph文員
防守同廢普差唔多
屌 第一個 comment
唔好再係巴菜入貨好冇,唔想再見多個廢普
列斯版派飯球皇
季尾愛記有2場佢超級勁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞