列斯聯 2021/22 護級區 - 準備直衝英冠

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
場波悶到嘔,完全冇精彩埋門,最精彩係走甩兩球12碼
兩隊都咁廢,睇唔出赫仔係英冠第三
Corberan 都算係咁
球員咁嘅質素都可以入到附加賽決賽
Obrien唔錯可惜冬窗沒買
森林廢過上年蜜蜂好多
森林踢道氣
換教練係咁贏連上十幾個位

下季預計同三隊升班馬 修仔 冇艾力臣既賓福鬥
邊隊柒少d 就護級
條友風格同樣都好似科梳 上半場見佢交失好多波同唔夠對抗性,但下半場就踢得好,幾下變速都過到人

上到英超應該比啲人收皮輸反擊,要唔過
你係英本土買人就係咁 炒到貴一貴 實力同身價完全唔成正比
所以jack 如果高價立刻放就好

上季大拿拿30m 買條傻仔番黎
可以仲廢過自己後備d 細路仔
寧願用bate好過
近一兩日好似冇咩transfer news 咁
仲有般矛呢
7月1 先正式開
唔知係咪簽埋美國仔adams
咁應該要找咗augustin 條數先
who
唔係好明,要隔硬買左佢?
當初傾借個條款好似係5月31日前升到班就要買斷
點知條友嚟到又廢又傷冇乜點出過
跟著就武肺停哂搞到5月31日都未完季
之後開返波就成功衝超
列個諗法係已經過咗5月31日即係條條款唔再有效
咁就梗係唔想俾錢由佢走
但係萊就話當初定5月31日係指英冠完哂季升班位定好哂嘅時候咁解
係因為武肺特殊情況搞到遲咗完季
但係完季升到班就點都要買斷
之後用佢定放佢係列嘅事萊淨係要錢唔要人
咁條友見兩邊都唔要佢咪當自由身走咗去
嘈到上FIFA好似話萊係啱嘅?
但係總之筆錢列就一直都冇俾
好似話10m
咁係咪唔買adams
好快到Raphinha

利雲 已自我官宣 離開拜仁
波蘭國家隊的記者會說:
我在拜仁的故事已經完結,想不到繼續為這支球會披甲的可能。
拜仁是一家認真的球會,我相信他們不會強留我,我不想再在那裡上陣了,轉會是最佳的解決辦法。
:加盟巴塞?這取決於數個因素。
我的情況很明顯,沒有必要談論甚麼。
馬略卡擁有房屋,那裡是一個好地方,
我不單享受在那裡旅遊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞